Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 07:54:28 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Ege çubukçu  (Okunma Sayısı 257 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1

« : Ekim 17, 2007, 08:31:21 ÖS »

Müzik hayatına amatör olarak lisede başladı. Liseler arası Tiyatrolara müzikler hazırladı. 2B adlı gurubuyla İzmir çevresinde yabancı Rap/Hip Hop parçaların cover'larından oluşan konserler verdi!

Radyoculuk yıllarında prodüksiyon’unda sayesinde elde ettiği sample'larla kendi müziğini de hazırlamaya başladı. Bu süreçte İzmir Coast adında köklü bir grupla çalışmaya başladı. Bu grup Türkçe Hip Hop konusunda Ege'nin ufkunu açtı, yabancı parçaların dışında Türkçe parçalarda hazırlamaya başladı...

Ses ve tarz olarak bir çok Mc'den farklı olduğunu düşünerek amatör olarak sürdürdüğü müziği profesyonelliğe taşıyabileceğine inandı! Bu dönemde Özkan Ulusoy ile tanıştı ve şehirlerarası birçok konser verdi. Bu dönemin ardından konserlerin başarısı ve Özkan Ulusoy' un da katkısıyla daha fazla ses getirmeye başladı ki, konserler artık bir şirket politikasına dönüştü ve Ege Çubukçu 'Knorr', '8*4', 'Avon' gibi firmaların RoadShow' larında konserler verdi.

Türkiye genelinde yaklaşık 350 konser verdi. 2004 yazının sonunda Özkan Ulusoy’ la beraber 'albüm' kararını aldılar ve bu projeyi de ünlü aranjör Erdem Kınay ile beraber hayata geçirdiler! 2005 Ağustos’ unda 'Bir Gün' adlı albümünü piyasaya çıkardı ve 'profesyonelliğe' ilk adımını attı...!

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

2009-2010 İlköğretim Yıllık Planları(Tüm Dersler)

1. Sınıf  - 2. Sınıf - 3.Sınıf - 4.Sınıf - 5.Sınıf - 6.Sınıf - 7.Sınıf - 8.Sınıf
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!