Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Şubat 09, 2012, 11:26:54 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: E Okul Bilgileri , E-Okul Hakkında  (Okunma Sayısı 575 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« : Ocak 18, 2009, 03:55:26 ÖÖ »

İlköğretim Kaydımı Nerden Yapabilirim?

Bugün İlköğretim Okul kayıtları başladı. Ama birçok veli çocuklarının okul kaydın nerden yapabileceğini bilmiyor. Biz bu belirsizliğe açıklık getirelim dedik. İşte kayıt için kullanacağınız adres:

KAYIT İÇİN TIKLAYIN

Resimde gördüğünüz güvenlik kodunu ve çocuğunuzun TC Kimlik numarasını yazarak giriş yapabilir ve kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt başvurunuz değerlendirildikten sonra en yakın okula kaydınız tamamlanacaktır.

Dikkat etmeniz gereken önemli bir not: Adrese dayalı kayı sistemine kaydını yaptırmayanların kayıtları işleme alınmayacak. Tüm bu işlemleri tamamladıktan sonra 2008-2009 eğitim yılına sorunsuz bir şekilde başlayabilirsiniz.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Etiket: e-okul  eokul  eokull  e okul bilgileri  e okul hakkında  ilkogretim kaydı 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!