Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Şubat 09, 2012, 08:09:31 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: DURSUN ALİ ERZİNCANLI  (Okunma Sayısı 686 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« : Eylül 07, 2010, 04:25:17 ÖÖ »

DURSUN ALİ ERZİNCANLI

1969 'da Erzurum'da doğdu. Evli ve İki çocuk babasıdır. İlkokul Ortaokul ve Lise öğrenimini Erzurum'da tamamladı. İmam Hatip Lisesi mezunu. Lise eğitiminden önce 3 yıl Kuran Kursunda eğitim aldı. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Edebiyat bölümünü kazandı. Bundan dolayı ailesi ile İstanbul'a göç ettiler. 93 yılına kadar yaklaşık 1 yıl bir film şirketinde Mesut Uçatan bey'le beraber çalıştılar. 93 yılının temmuz ayında Moral FM'de programcılığa başladılar. Yaklaşık 10 yıl boyunca Moral FM'de görev yaptılar. Yaklaşık 3 yıldır Radyo Onbeş'te görev yapıyor.Haftalık sunduğu program her hafta pazar günleri 00:45'te başlıyor. Program'ın ismi Aşk-ı Şeyda. Son 5 yıldır peygamber efendimizin hayatını ona atf edilen şiirlerini ve onun mübarek ve şerefli hayatını şiirsel bir üslup'la anmaya gayret gösteriyor. Hemen hemen her yıl bir albüm çıkarıyor. Genellikle albümleri ramazan ayında çıkarmaya özen gösteriyor. Son olarak 2006 Ramazan ayında En Sevgiliye 7 albüm'ünü çıkardı. Albümleri Marmara müzik'ten çıkıyor.

RESMİ SİTESİ

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2010, 04:51:05 ÖÖ »

1969 yılında Erzurum’da doğdu. Babasının adı  Osman,  Annesinin adı ise Meliha’dır.  Abdurraman Şerif Beygu İlköğretim Okulu’nu bitirdikten sonra, bir bülümü Gürcükapı Camii’nde, diğer bölümü de Erzurum Müftülüğü’nde olmak üzere üç yıl Kur’an kursu talebeliği yaptı. Erzurum İmam Hatip lisesi’ni bitirdi. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arşivcilik Bölümü’nü kazanması nedeniyle ailesiyle birlikte “ Hayallerimin şehri” dediği İstanbul’a  geldi.Üniversite öğreniminin ilk yılında Yönetmen Mesut Uçakan’nın yanında çalışmaya başladı. “Kelebekler Sonsuza Uçar” ve “Ölümsüz Karanfiller” sinema filmlerinde sanat grubunda görev aldı. Özel radyoların yayın hayatına girmesinden kısa bir süre sonra Moral Fm’de program yapmaya başladı. 15 yıl süren bu radyo programcılığı’nın on yılı “Moral Fm”de, beş yılı da “Radyo Onbeş”te geçti.
2000 yılında Yazdığı ilk Naat-ı Şerif’i olan “ Faran Dağlarında Açan Savgili”, şiir albümüne dönüştü ve “En Sevgili’ye” adıyla başlayacak bir serinin ilk albümü oldu. Peygamber Efendimiz’in şerefli hayatını konu alan bu şiir albümlerinin sekizincisi olan “ Adın geçer” isimli albüm 2009 yılında çıktı.
Yönetmenliğini Nazif Tunç’un yaptığı “Veysel Karani” ve “Rabia” filmlerinde başrolde oynadı. Evli ve üç çocuk babasıdır…
Eserlerinden bazıları:

Körpe Tutkular (Şiir Kitabı) Nesil Yayınları
Gecenin Şiiri (Şiir Kitabı) Nesil Yayınları
En Sevgili'ye (Şiir Kitabı) Nesil Yayınları
Kınalı Kuzular (Bant Tiyatrosu) Moral Prodüksiyon
O Geliyor (Bant Tiyatrosu) Moral Prodüksiyon
Delaliül Nur (Anlatı) Moral Prodüksiyon
Delailül Hayrat (Anlatı) Semerkand Yayınları
En Sevgiliye 1,2,3,4,5,6,7,8 (Şiir Albümü) Marmara Müzik
Veysel Karani (Televizyon Filmi) Halk Film
Rabia (Televizyon Filmi) Halk Film

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!