Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 07:43:40 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Dünya Tasarruf Günü (Hakkında Bilgiler , Resimler , Şiirler - 31 Ekim )  (Okunma Sayısı 17406 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« : Ekim 17, 2009, 10:32:46 ÖS »

31 Ekim Dünya Tasarruf Günü hakkında bilgiler , şiirler, resimler www.edubilim.com tarafından sizler için biraraya getirilmiştir. Sizde bu konuda bildiklerinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız memnun oluruz...

Dünya Tasarruf Günü (31 Ekim )
Belirli Günler ve Haftalar

1935 yılında bazı Türk bankaları, 1924’te Birinci Uluslararası Tasarruf Kongresi’nde kabul edilen 31 Ekim gününü, Uluslararası Tasarruf Günü olarak kabul etmişlerdi.

ülkenin zenginleşmesi, gelir seviyesinin yükselmesinin daha çok istihdam, daha çok üretim ve daha çok ihracatla mümkün olduğunu düşüncesiyle "Bunun için de tasarruflarımızın yeni yatırımlara dönüşmesi şarttır

Kaynak : dersimiz.com

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #1 : Ekim 17, 2009, 10:35:48 ÖS »

Damlaya Damlaya

Bülbülün yanında gül olur derler,
Sonbahar gelince kül olur derler.
Küçücük damlalar birikir bir bir,
"Damlaya damlaya göl olur." derler.
Rıfkı Kaymaz
Bu şiir kalem.biz adresinden alınmıştır...

Ekteki Dosyalar Burada

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #2 : Ekim 17, 2009, 10:41:15 ÖS »

Dünya Tasarruf Günü Resimleri

Açıklama : Dünya tasarruf gününü ülkemizde 1924 yılından beri kutluyoruz. Yıllardır tasarrufun gerekçesi, bireysel tüketim arzularının tatminiyken, artık insanlar geleceklerini güvenceye almak için tasarrufa yöneliyor. fakat bu süreçte, ekonomik ve sosyal koşullar değiştiği halde, tasarrufun temel ilkesi değişmemiştir. tasarruf yapanlar, yatırımlarının güvenli ve uzun vadeli olmasına önem veriyor. tasarrufun ekonomik yönden istikrarı teşvik etmesi ve ekonomi için gereken sermaye birikimini oluşturması da cabasi. Almanya Ciro Bankaları birligi ve tasarruf sendikları başkanı Dietrich Hoppenstedt Beyfendi, dünya tasarruf gününün amacının tasarrufun öneminin anlaşılmasına katkıda bulunmak oldugunu söylüyor. İsraflardan kaçınarak aile bütçesine ve ülke sermayemize sahip çıkabiliriz

Anahtar kelimeler :  tasarruf, israf

Resimler ektedir...

Bu resimler loadtr.com adresinden alınmıştır...

Ekteki Dosyalar Burada

Etiket: dünya tasarruf günü   hakkında bilgiler  resimler  şiirler  31 ekim 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!