Editor
Uzman Üye
Üye No: 190
|
 |
« : Ekim 17, 2009, 10:32:46 ÖS » |
|
31 Ekim Dünya Tasarruf Günü hakkında bilgiler , şiirler, resimler www.edubilim.com tarafından sizler için biraraya getirilmiştir. Sizde bu konuda bildiklerinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız memnun oluruz... Dünya Tasarruf Günü (31 Ekim ) Belirli Günler ve Haftalar 1935 yılında bazı Türk bankaları, 1924’te Birinci Uluslararası Tasarruf Kongresi’nde kabul edilen 31 Ekim gününü, Uluslararası Tasarruf Günü olarak kabul etmişlerdi. ülkenin zenginleşmesi, gelir seviyesinin yükselmesinin daha çok istihdam, daha çok üretim ve daha çok ihracatla mümkün olduğunu düşüncesiyle "Bunun için de tasarruflarımızın yeni yatırımlara dönüşmesi şarttır Kaynak : dersimiz.com Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Edu Depo Açıldı... Ücret yok! Limit Yok! Be
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 17, 2009, 10:35:48 ÖS » |
|
Damlaya Damlaya Bülbülün yanında gül olur derler, Sonbahar gelince kül olur derler. Küçücük damlalar birikir bir bir, "Damlaya damlaya göl olur." derler. Rıfkı Kaymaz Bu şiir kalem.biz adresinden alınmıştır... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 17, 2009, 10:41:15 ÖS » |
|
Dünya Tasarruf Günü Resimleri Açıklama : Dünya tasarruf gününü ülkemizde 1924 yılından beri kutluyoruz. Yıllardır tasarrufun gerekçesi, bireysel tüketim arzularının tatminiyken, artık insanlar geleceklerini güvenceye almak için tasarrufa yöneliyor. fakat bu süreçte, ekonomik ve sosyal koşullar değiştiği halde, tasarrufun temel ilkesi değişmemiştir. tasarruf yapanlar, yatırımlarının güvenli ve uzun vadeli olmasına önem veriyor. tasarrufun ekonomik yönden istikrarı teşvik etmesi ve ekonomi için gereken sermaye birikimini oluşturması da cabasi. Almanya Ciro Bankaları birligi ve tasarruf sendikları başkanı Dietrich Hoppenstedt Beyfendi, dünya tasarruf gününün amacının tasarrufun öneminin anlaşılmasına katkıda bulunmak oldugunu söylüyor. İsraflardan kaçınarak aile bütçesine ve ülke sermayemize sahip çıkabiliriz Anahtar kelimeler : tasarruf, israfResimler ektedir... Bu resimler loadtr.com adresinden alınmıştır... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
| |
| |