CAN
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 54
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2010, 11:45:10 ÖS » |
|
Aynen ankarada olmama rağmen defalarca kurumca aşı olmamız gerektiği söylendi ama inanmadığım için olmadım. Birilerinin cebine girecek Sağlığım yok benim.
Kuldan Bela Gelmez Hak Yazmadıkça Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça Verende "O" (c.c) Alanda " O " Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2010, 10:40:42 ÖÖ » |
|
Bizim kurumda da aşı olacakların listesi alındı ama benim bölümümde hiç kimse aşı olmadı. Bende aşı olmadım. ömrümde hiç grip aşısı yaptırmadım şimdimi yaptırıcam diye düşünüyorum. Aşıda olsa bu virüsün hastalık süreci oluyor ben o hastalık durumunu yaşamak istemiyorum .. Şimdi bunları okuduğumda kafa karıştırıcılara kabıp iyiki aşı olmamışım diye düşünüyorum.
Bu arada bu işin altından böyle bişeyin çıkacağını tahmin ettiğim için şu haber metni beni hiç şaşırtmadı.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2010, 05:27:01 ÖÖ » |
|
Belliydi ztn ya... Şimdi bun yediremediler at gribi çıkarmışlar Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
| |
| | |