Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 06:53:39 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Domuz Gribi Fiyaskosu  (Okunma Sayısı 648 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ziyaretçi
« : Ocak 12, 2010, 08:45:56 ÖS »

Domuz gribinde şok iddia!
Avrupa Konseyi Sağlık Şefinin domuz gribi ile ilgili son açıklaması tüm dünyada büyük yankı uyandıracağa benziyor.

Domuz gribi salgınını 'sahte salgın' olarak nitelendiren Sağlık Şefi Wolfgang Wodarg, grip ilacı ve grip aşısı üreticilerinin Dünya Sağlık Örgütü'nün domuz gribini 'salgın' olarak ilan etmesine neden olduklarını belirtti.

İngiliz gazetesi Daily Mail'in haberine göre, DSÖ'den yapılan salgın alarmından sonra ülkeler sağlığa ayırdıkları bütçeyi arttırdılar; bu da ilaç firmalarının domuz gribi aşısı ve grip ilaçları satışlarından ciddi kar elde etmesine zemin hazırladı.

Domuz gribinin fazla ölümcül olmadığını iddia eden Sağlık Şefi'nin ilaç firmalarının salgın alarmı ilan edilmesinde etkisinin araştırılması için verdiği teklif, Avrupa Konseyi'nde kabul edildi.

Habervaktim.com

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

CAN
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 54
Mesleği: Diğer Meslek Dalları

« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2010, 11:45:10 ÖS »

Aynen ankarada olmama rağmen defalarca kurumca aşı olmamız gerektiği söylendi ama inanmadığım için olmadım. Birilerinin cebine girecek Sağlığım yok benim.

Kuldan Bela Gelmez Hak Yazmadıkça Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça Verende "O" (c.c) Alanda " O "

YAŞAMAKSA SENİ SEVMEK BEN HİÇ ÖLMEDİM Kİ...
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2010, 10:40:42 ÖÖ »

Bizim kurumda da aşı olacakların listesi alındı ama benim bölümümde hiç kimse aşı olmadı. Bende aşı olmadım. ömrümde hiç grip aşısı yaptırmadım şimdimi yaptırıcam diye düşünüyorum. Aşıda olsa bu virüsün hastalık süreci oluyor ben o hastalık durumunu yaşamak istemiyorum .. Şimdi bunları okuduğumda kafa karıştırıcılara kabıp iyiki aşı olmamışım diye düşünüyorum.

Bu arada bu işin altından böyle bişeyin çıkacağını tahmin ettiğim için şu haber metni beni hiç şaşırtmadı..

Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2010, 05:27:01 ÖÖ »

Belliydi ztn ya... Şimdi bun yediremediler at gribi çıkarmışlar Cheesy

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Etiket: Domuz Gribi Fiyaskosu fiyasko domuz gribi grip hastalık salgın grip salgını 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!