Yeni Üye
Üye No: 38345
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 04, 2009, 04:20:56 ÖS » |
|
sınıf öğretmeniyim, van ağrı, şırnak, hakkari, muş gibi yerlerden hangisini yazmlaıyım puanım 80,697, yardımcı oplursanız cok sevinirim... hiç bi bilgim yok:( Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 38983
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 06, 2009, 02:48:04 ÖS » |
|
bu site gerçekten çok güzel emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum... ben sınıfçıyım ve puanım 83.943.. bu puanla batıdan yer gelme ihtimali yüksek mi? birde van, diyarbakır , batman ve mardinden önerebileceğiniz yerler var mı? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 06, 2009, 10:27:46 ÖS » |
|
Şanlıurfayı bilmem ama Erzurum benim ilim. Sınıf öğretmenliği için Oltu , Narman , Tortumu bilirim ve tavsiye ederim... Bende şahsen bunları tercih edecem Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 06, 2009, 10:57:04 ÖS » |
|
Puanımı söylemesem olmazmı  Ya da söyleyeyim neyse 78,5 ... Yani bana gelme ihtimali çok düşük ... Bu soruya başkası olsa farklı cevaplar yazabilirdi , onun için siz internetteki yorumlara ve puanlara pek itibar etmeyin... Geçen atamalarda yazdığım bir mesajın linkini vereyimde bir okuyun isterseniz İnternet Sitelerinde Yapılan Yorumlara ve Sıralamalara Güvenmeyin....Söylediğim ilçeleri tercih etmenizi yüzde yüz tavsiye ederim. Hatta kendi oturduğum ilçe için , yani Oltu için yardımcı olma sözüde verebilirim ama puanları yüksek olur , doğal olarak gelirmi onu bilemem... Geçen atamalarda 83 le Oltuya atama yapıldı bildiğim kadarıyla... Doğunun parisi Erzurum , Erzurumun pariside Oltudur  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 06, 2009, 10:58:58 ÖS » |
|
deniz_09 ve zey_hil hocalarım , sizlerin söylediği iller hakkında bilgisi olan bir arkadaş yarın aramızda olacak inşallah. Ben kendisine ilettim , en kısa zamanda bildiklerini bizimle paylaşır , bizi takip etmeye devam edin...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 08, 2009, 10:31:27 ÖS » |
|
Biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın ... Bu ara atamaların dışında birde Edukeyf programımızın tanıtımıyla uğraşıyorduk , pek vaktimiz olmuyordu ama artık bol bol zamanım var Erzurumun Oltu , Narman , Tortum gibi ilçelerinde yol kapanma gibi sıkıntı olmaz... Erzurumda durumlar o kadarda kötü değil  Siz haberlere fazla inanmayın Aşkale , ispir , pasinler , şenkaya pek fazla bilgimin olmadığı ama iyi ilçeler arasında... Aşkale ve Pasinler yol üstü ilçeler olduğu için , ulaşım sıkıntısı fazla olmaz diye düşünüyorum. Köylerin uzaklıklarını bilmiyorum. Google earth ile uzaklıklara bakabilirsiniz , ben öyle yapıyorum  Aşağıda vereceğim konuyada bir bakın , çok faydası olacağına eminim.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 42837
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #27 : Aralık 21, 2009, 12:01:37 ÖÖ » |
|
SINIF ÖĞRETMENİYİM.81.595 PUANIM VAR..BU ATAMADA 21İ İŞARETLEMEDİM VE BATI YAZDIĞIM İÇİN OLMADI.TEK ÜMİDİM EK ATAMA..EK ATAMADA İSTAMBULA ATANMA ŞANSIM NASIL?LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!! Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 21, 2009, 03:13:21 ÖS » |
|
Hocam şimdiki atama sözleşmeli olduğu ve kadroluda puanların aşağı düştüğünü göze alırsak size gelme olasılığı çok çok yüksek, ama istanbul kontenjanlarında yerlerin yani okul ilçe ve muhitlerinin önemini de gözardı etmeyelim. Yani çok revaçta olan bir semt yada okul gelme olasılığı sansınızı azaltabilir. Bugun akşama kadar tercih sayfaları açılırda bakarız yerlere semtlere... Ama benim görüşüm kesin gelir hocam içinizi ferah tutun:) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 21, 2009, 09:13:02 ÖS » |
|
çok teşekkür ederim..söyledikleriniz ümidimi biraz daha artırdı inanın.. bu 7.tercihim olacak..ekranda kırmızı yazıyla 'hiçbir kuruma yerleştiremediniz' yazısını görmek istemiytorum birkez daha.. sizce doğunun güzel yerleri ile istambul un semtleri arasında çok fark olurmu?geçen atamada mardin midyat yazmıştım 85te kapatmıştı..istambulda ise en düşük 82.8lerde almış..tüm tercihlere istambul yazmak mı daha mantıklı yoksa doğudan da bikaç yer yazmak gerekirmi garantilemek adına?gerekirse nereleri tavsiye edersiniz?özellikle güneydoğuda?birde istambulda tavsiye edebileceğiniz,gelme olasılığı yüksek yerler nereler?
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #30 : Aralık 22, 2009, 09:31:00 ÖS » |
|
axelon hocam nerelerdesiniz???yardımınıza ihtiyacım var  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #31 : Aralık 22, 2009, 10:14:51 ÖS » |
|
burdayım hocam hemen sizin mesajınıza yanıt verecem birazcık işler var halledeyim dönecem kusura bakmayın:) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #32 : Aralık 24, 2009, 05:23:06 ÖS » |
|
Muş ve ilçeleri hakkında detaylı bilgi verebilirim hepsi olmasada bulanık, malazgirt, hasköy  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 24, 2009, 10:47:11 ÖS » |
|
amarant hocam kaç puanınız var?inş son ümidimiz olan bu atamada yüzümüz güler artık.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 24, 2009, 11:26:13 ÖS » |
|
Mardin Kızıltepe midyat çok güzel yerler, Merkezi daha da güzel heryeri tarih kokuyor:) Ömerli ve Yeşillide il merkezine yakın diye biliyorum.Kızıltepe mardine 8km yakın köylerinde ulaşım rahat olur Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 24, 2009, 11:34:33 ÖS » |
|
şırnak silopi ve cizre yaşanması çok zor yerler midir? garantilemek için 21 yerine oaralrı yazmayı düşünüyorum son terchlerime.cizrede bi okul 9 kadro açmış.ilçe merkezi büyük nüfus kalabalık.ama can güvenliği vs açısından korkuyorum haberlerde bu iki ilçeyi çok duyuyoruz..bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı alabilirmiyim? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #36 : Aralık 24, 2009, 11:48:03 ÖS » |
|
silopiyi bilmem ama Cizre için çok iyi ve güzel diyorlar. 9 kişi alan okulda bir arkadaşım vardı şimdi de orda olabilir hayatından memnundu ama yine de orayı çok iyi bilmiyorum diyeyim. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | |