Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 05, 2010, 10:46:59 ÖS » |
|
Dışarıdan gördüğün gibi değilim Bir kez olsun buradan bakmadın Üzüldüm zannediyorsan şunu bil Canım yandı geçti çok yakmadın
Yaz gelir içimi sarar aynı telaşlar Kim bilir belki de bir aşk başlar Dalgalanır deniz ne çıkar Durur yavaşlar Kim bilir belki de bir aşk başlar
Ben özledim galiba seni Bu yüzden bu kadar sitemlerim Sen üzülme Acıdan bu sözlerim Karsımda görsem dolar gözlerim
Ben özledim galiba seni Bu yüzden bu kadar sitemlerim Sen üzülme Acıdan bu sözlerim Karsımda görsem dolar gözlerim Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
' bşRa .)
Yeni Üye
Üye No: 67756
mutLu etmeyecksen meşguL de etmeyeceksin..!
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 13, 2010, 04:15:49 ÖS » |
|
Bana Sen Lazımsın .! Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
╔═════♠════════►ß♥ü♥ş♥R♥α◄══════♥════╗ ╚═════♠═════♥═════ ♣ ════════════♥════╝
* boşLuκta Чaşarsın... tคκ๓คzรıภ... κaЧbetmei göze aLamazsın.. haЧadı tครคгı๓lค Чaşarsın κendi haЧaLini κendin Чıκarsın.. *
|
|
' bşRa .)
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 13, 2010, 04:30:51 ÖS » |
|
Elimde değil hala seviyorum Elimde değil unutamıyorum Daraldı içim haykırmak istiyorum Ne olursa olsun sevgilim kalacaksın Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
* boşLuκta Чaşarsın... tคκ๓คzรıภ... κaЧbetmei göze aLamazsın.. haЧadı tครคгı๓lค Чaşarsın κendi haЧaLini κendin Чıκarsın.. *
|
|
' bşRa .)
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 13, 2010, 04:50:21 ÖS » |
|
Geçen yıllara ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak ya da seni unutmak Çok zor. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 13, 2010, 09:27:26 ÖS » |
|
Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
OupavóÇ
Uzman Üye
Üye No: 87679
k¡Msen¡n anLayaMayacaqı ß¡r D¡LDe kønuşMak, yaZMak haTTa aqLaMak ¡sTerD¡M
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 18, 2010, 04:42:50 ÖS » |
|
Hoşçakal olacaklar sensiz olsun daha durmam boşluklarında ben unutuyorum Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Düşünen deiL, düşünDüren oL ..
Süper Üye
Üye No: 89275
Yokluğun yakın, varlığın uzak...
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 18, 2010, 05:31:45 ÖS » |
|
Bana git demiştin, nereye gideyim? Bu kalp ve gönlümü nereye gömeyim? Belki ağlarsın sende günün birinde. İhtimal yok biliyorum artik seni görmeye. Ne kolaymış terketmek sen gibi birisine. Ben sensiz ölmem mi? Ölmem mi bugün? Sahipsiz mezar gibi yalnızım hergün. İster gel bul beni ya da kimseye sorma Sensizde yaşamadim zaten öldüm hergün Sensizde yaşamadim zaten öldüm hergün. Al iste ağlıyorum giderken yalnızlığa Vurmadım senin gibi kimseyi arkasından Ne tuhafmış ağlamak sevdiğin birisine Gecelerce susmadım ağladım seszisce. Gecelerdir susmadim ağladım seszisce. Ben sensiz ölmem mi? Ölmem mi bugün? Sahipsiz mezar gibi yalnızım hergün. İster gel bul beni ya da kimseye sorma Sensizde yaşamadım zaten öldüm hergün Sensizde yaşamadım zaten öldüm hergün. birisi bu şarkıyı bana hediye etmişti  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Alınyazıma tam da yazılacağın esnada bitmiş mürekkep, Bir kader bu kadar mı sensiz olur, Bir nasip bu kadar mı senden habersiz...
|
|
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 18, 2010, 10:29:08 ÖS » |
|
sensiz sabah oLmuyor  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Alınyazıma tam da yazılacağın esnada bitmiş mürekkep, Bir kader bu kadar mı sensiz olur, Bir nasip bu kadar mı senden habersiz...
|
|
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 18, 2010, 11:16:59 ÖS » |
|
Gönülçelen gönülçelen Aynı anda utanmadan Hem kırıcı hem kırılgan Yordun beni gönülçelen
Gönülçelen gönülçelen Biraz gerçek biraz yalan Hem yarabandım hem yaram Bitsin artık gönülçelen x( Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 19, 2010, 01:12:40 ÖÖ » |
|
Hayat bu işte Kanatlanıp gitmek dururken Dört duvar içinde Hapsolursun ...................................................  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Süper Üye
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 19, 2010, 03:04:02 ÖS » |
|
bi tek sen eksiksin, işim gücüm her şeyim tamam
kaç kere senden sonrası olmadı olmadı yok... özledim yani aşk budur yan yolu yok ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 19, 2010, 03:40:46 ÖS » |
|
 Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda ...Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni ...Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | |