|
|
 |
« : Ağustos 24, 2009, 05:46:24 ÖS » |
|
Amerika'da katolik kilisesinin yöneticileri, "Madem ki devir bilgisayar devri, o zaman çoook güçlü bi bilgisayar yaptırıp elimizde dinlerle ilgili ne kadar bilgi varsa yükleyelim, sonra da soralım bakalım, 'En iyi din hangisi?" Amerikalılar bu deney sonunda bilgisayarın kesinlikle hıristiyanlığı seçeceğinden eminmişler. Dertleri de, sonucu Dünya'ya açıklayıp hava atmakmış. IBM firmasına accayip güçlü bi bilgisayar ısmarlanmış ve bütün kutsal kitaplar, peygamberlerin hayatı, işte ne bileyim, dine dair ellerinde ne varsa yüklemişler hard diske. Sonra da "En iyi din hangisi?" diye yazıp "start" düğmesine basmışlar.
O dev bilgisayar tuhaf sesler çıkarıp haldır huldur günlerce çalışmış. Çalışmış, çalışmış, çalışmış... Sonunda da hoparlöründen tok bi ses gelmiş: "Laaaaa ilahe illallahhhh.....
KAPTAN
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2009, 07:01:59 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Editor
Süper Üye
Üye No: 13913
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2009, 12:31:51 ÖS » |
|
bilgisayara ne yüklersen yükle içinden geceni demiş Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda sana ihtiyacım Var!"Diyemedim ki...Diyemezdim de..Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye...Ki, Kalma Meraklısı da hiç mi hiç Olmamışsın...Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 25, 2009, 12:54:34 ÖS » |
|
yapay zeka bu olsa gerek:) herkese de kısmet olmaz ama bilgisayara olmuş:) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 26, 2009, 08:44:16 ÖÖ » |
|
 evet ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 30562
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 28, 2009, 10:22:08 ÖS » |
|
yapay mapay biçok akıllı geçinenden daha akıllı  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
şemal
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 29, 2009, 02:42:56 ÖÖ » |
|
Kesin o bilgisayarı afaroz etmişlerdir  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2009, 07:01:26 ÖS » |
|
|
|