Yeni Üye
Üye No: 17039
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 04, 2009, 08:24:17 ÖS » |
|
Ya bn bu siteye girdim ama tercih robotunu hala kullanamadım sürekli reklemlere yönlendiriliyorum:(( Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 04, 2009, 08:42:47 ÖS » |
|
O sitedeki tercihler tamamen bilgilendirmeye yönelik , yani oraya kaydolanlar arasında sıranızı öğrenebilirsiniz... Bu tarz siteler yanlış kullanıma neden oluyor. Puanı düşük olan kişiler , puanlarını yüksek gösterip tercih yapacak kişilerin kararlarını etkiliyorlar. Sizlere tavsiyem , başta memurlar.net olmak üzere , birçok sitede yayınlanan yorumlara ve sıralamalara pek fazla ilgi göstermemeniz... Bu konuyla ilgili detaylı bir açıklamada yapmak uygun olur... Amacım bu siteyi yapan ve burada paylaşan kişilere laf söylemek değil internet ortamında oluşturulan güvensizlik ortamının tercihlerinizi etkileyebileceğini anlatmaktı....Kararlarınızı yaparken çok fazla etkilenmeyin internetteki yorum ve sıralamalardan... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15852
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 05, 2009, 12:54:58 ÖS » |
|
bu siteye girmek için demin beri uğraşıyorum tercihe başla die tıklıyorum açılmıo:( Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15496
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 05, 2009, 01:06:30 ÖS » |
|
evet bence de bu tip sıralamaları fazla dikkate almamak lazım mantıklı olarak istenilen yerler tercih edilip ya kısmet diyip beklemek en iyisi Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
zaman ancak armutları olgunlaştırır
|
| |
| | | |