Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 06:17:36 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Çocuğunuzun Özgüvenini Geliştirin Kaset  (Okunma Sayısı 419 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CAN
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 54
Mesleği: Diğer Meslek Dalları

« : Kasım 24, 2008, 10:05:35 ÖS »

Çocuğunuzun Özgüvenini Geliştirin Kaset

Nil Gün - Çocuk Eğitimi Serisi (Çocuğunuzun Özgüvenini Geliştirin ) - Sesli kitap

Çocuklarımızın duygusal ihtiyaçlarını karşılama konusunda kendi anne babalarımızın bize iyi niyetle yaptıkları ama zarar verici yanlışları biz de çocuklarımıza tekrarlıyoruz. Anne babalık deneme yanılma metoduyla sürdürülemeyecek kadar önemli bir görevdir. Özsaygısı gelişen çocuk özgüvenli olur. Özsaygının gelişmesi için de çocuğunuzun iki temel inanca sahip olması gerekir: değerlilik duygusu ve yeterlilik duygusu.

KONU BAŞLIKLARI: Çocuğun yedi temel gücüne (algılama, yorumlama, hissetme, arzulama, hayal etme, yaratıcılık ve sezgisellik) saygı göstererek değerlilik duygusunu geliştirmek. Çocukların sizinle güç savaşı yapmalarının yedi nedeni. Çocuk hata yaptığında göstereceğiniz yedi tepki. Çocuğa nasihat etmemek için yedi neden. Çocuğu, birey olmaya teşvik etmenin sekiz yolu.

indir

http://rapidshare.com/files/69525392/Nil_Gun-Cocuk_Egitimi-Cocugunuzun_ozguvenini_Gelistirin.rar

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

YAŞAMAKSA SENİ SEVMEK BEN HİÇ ÖLMEDİM Kİ...
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2009, 01:14:02 ÖÖ »

pAyLaŞıM iÇiN TeŞeKkÜrLeR...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!