Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Şubat 09, 2012, 12:07:11 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Çevre Koruma Kulübü  (Okunma Sayısı 515 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Ekim 05, 2009, 11:11:45 ÖS »

Çevre Koruma Kulübü dosyası ektedir....

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

« Son Düzenleme: Ekim 05, 2009, 11:20:32 ÖS Gönderen: axeleon » Logged
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
Mesleği: İngilizce Öğretmeni

« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2009, 04:44:45 ÖS »

Amaçlar:
- Çağımızın bu çok sinsi fakat büyük tehlikesi karşısında insanımızı duyarlı olmaya davet ve motive etmeye,

- Hava, su, deniz ve toprak kirliliği ile doğa tahribatına karşı etkinliklerde bulunmak için organize olmaya,

- Doğal ve kültürel zenginliği, ormanları, sit alanları, kıyıları, sulak alanları koruyucu, güçlendirici ve değişimi takip edebilecek bir tempoda çalışmaya,

- İlçe bütününde, okullarda çevre eğitimi ve uygulama projesi kapsamında sürdürülen her türlü proje ve etkinlikleri, Okul Çevre Çalışma Komitesi kurarak takip etmeye,

- Proje uygulaması ve başarısı için ihtiyaç duyulacak diğer çalışmaları gözden geçirmeye,

- Proje kapsamında okul ve okullar bünyesinde sürdürülen faaliyetlerin değerlendirileceği toplantı ve çalışmalara katılarak ödüllerin belirlenmesine ve dağıtımında etkin görev üstlenmeye,

- Çevre haftası kutlama kapsamında yapılacak her türlü etkinlik, kapalı-açık mekan toplantıları, ödül törenleri ve gençlik konserleri vb. organizasyonlarda görev alacak öğrenci gruplarının, tiyatro, müzik, halk oyunları gösterileri yapmasını ve öğrencilerin öğretmenleri veya velileri eşliğinde söz konusu etkinliklere katılımlarını sağlamaya,

- Her yıl 5 Haziran' da gerçekleştirilen Geleneksel Çevre Günü Yürüyüşü'nün  yapıldığı İstiklal Caddesi, Taksim Cumhuriyet Anıtı ve çevresinde ve proje çalışmalarının yapılacağı tüm mekanlarda, gerekli düzenlemelere katılmaya odaklanmaktır.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket: sosyal kulüpler 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!