Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 08:51:29 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: bütün sorunlarım burda ltfn yardım edin  (Okunma Sayısı 199 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 149557
Mesleği: Öğrenci

« : Temmuz 13, 2011, 02:12:15 ÖS »

arkadaşlar lütfen yardım edin ben windows-disk yok hatası alıyorum, düzeltmek istiyorum ama regedit ve gpedit.msc açılmıyor.
İnternet sitenizdeki gpedit dosyasını indirdim attım yine değişmedi. Görev yöneticisinden işlemlere bakıyorum regedit ve gpedit.msc çalışıyor gözüküyor ama ben göremiyorum arka planda çalışlıyor sanırım, onu nasıl göreceğim bi yardımcı olurmusunuz.

diğer bir sorunum bilgisayarım açıldığında masaüstü gözükmüyor sağ tuş da tıklayamıyorum...

bir de bilgisayarımdan kopyala-kes-yapıştır yapamıyorum donuyor kalıyor bir yardım ederseniz çok sevincem.

şimdiden teşekkür ediyorum...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Yeni Üye
*
Üye No: 170567
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2012, 07:00:57 ÖS »

sen en iyisi ya formaat at yada advandec system care programını kur... Shocked

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!