Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 08:43:26 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Bu sana yazdığım son satırlar…  (Okunma Sayısı 261 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Ekim 18, 2007, 02:18:42 ÖS »

Bu sana yazdığım son satırlar…Bu dinlediğim son şarkı bizim üstümüze söylenmiş. Kilit vurdum kalbime,umutlarıma. Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden ne de nefret edebilirim birinden.
Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrün; Alın artık üzerimden hayata dair ne varsa. Alın sevdaya dair acıları, paylaşın aranızda…
Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana… Arkanı döndüğün ilk andan itibaren gözlerim yeniden gülecek mi sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi, söylesene! Kolay olan kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı seçiyorum ve seni hala seviyorum…
Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay… Gittiğini sandığın sen, giderken bende kalanları, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden…
Geri vermeyeceğim onları, benim onlar, bana ait. Biliyor musun acı olan asla gidişin değil. Belki bir gün sevmeyi öğrendiğinde yanında ben olmayacağım… Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında başkası olacak yatağında…
Benim içinse sadece ‘sen’ var olacak baktığım her yerde… Ve işte defa o gün sebepsiz ağlayacağım, o gün yağan yağmur gizlemeyecek gözyaşlarımı. Kim bilir belki de aynadaki hayalin ilk kez asacak suratını bana ve o sabah sensiz ve üşümüş uyanacağım!
Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve ben de bu bedeli ödüyorum. Ödediğim bedel sensizlik, yalnızlık, aşksızlık oysa yüreğim her şeye rağmen mutlu olmanı diliyor…
Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye… Seni düşünüyor ve gecenin ayazında üşüyorum… Veda bile etmeden gidişin geliyor aklıma, sadece susuyorum…

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!