Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 08:40:22 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Bu bölümün amacı ve konu açma kuralları...(Lütfen Okuyun)  (Okunma Sayısı 397 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Eylül 02, 2009, 09:42:24 ÖS »

Bu bölümü açmaktaki amacımız tercih yapacak arkadaşlara tercihlerinde yardımcı olmak için illerimiz hakkında bilgi vermek. Sizde kendi ilinizi, ilçenizi veya köyünüz hakkında bilgileri bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. Yazacağınız en ufak bir bilgi bile bizim için ve tercih yapacak arkadaşlarımız için çok önemli , lütfen bunu unutmayın...

Konu açarken veya yorum yaparken lütfen gerçekleri yazalım , iyi yada kötü yönleriyle ama sakın bunu artniyetli olarak kullanmayın...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
YAQICI
Yeni Üye
*
Üye No: 20582

« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2009, 11:26:32 ÖÖ »

gaziantep/nurdağı/şatırhöyük kasabasında çalışıyorum.kasaba olarak imkanlarımız kısıtlı en büyük problem ulaşım.özel aracınız yoksa zorlanıyorsunuz.ama yinede diğer kasabalara göre iyi.okulumuzda yaklaşık 400 öğrenci var.ikili öğretim yapılmakta.kadromuz eksik şuanda yaklaşık 15 öğretmen var.

Yeni Üye
*
Üye No: 37401
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #2 : Kasım 30, 2009, 12:00:10 ÖÖ »

konya-hüyük-suludere ahkkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanınz çok sevinirim

Etiket: ilimi bana sorun   ilçemi bana sorun   köyümü bana sorun 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!