Yeni Üye
Üye No: 22
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 08, 2007, 01:20:17 ÖS » |
|
çok güzel olmuş ellerinize sağlık... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 16
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 09, 2009, 01:12:23 ÖÖ » |
|
yazının sahibi, Nam-ı diğer Rabia, nadide dost, yazılarının devamı gelse keşke  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 09, 2009, 01:21:35 ÖÖ » |
|
Yazılarının devamının gelmesi için elimizden birşey gelirmi acaba? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 09, 2009, 01:29:57 ÖÖ » |
|
bilmem gelir mi ki bişiler elimizden... zorla bişi de yazdırılmaz ki.. yazması için ilhamını bekliyordur belki de.. görüştüğümde, en kısa zamanda istiyeceğim yenilerini  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 09, 2009, 01:36:06 ÖÖ » |
|
Bizde görüşelim , toplu rica edersek belki kabul eder  İlhamiyide pardon ilhamınıda getiririz  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 09, 2009, 01:43:42 ÖÖ » |
|
evinde net bağlantısı olsa katılırdı foruma eminim..ama yok  toplu rica edemesek de, ben iletirim toplu istekleri  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 12233
Sen Beni Sevmin
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 09, 2009, 01:45:54 ÖÖ » |
|
güzelmiş birisine göndermem lazım bunu  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 26287
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 09, 2009, 01:48:36 ÖÖ » |
|
bende gönderiyorum bi insancığa... o bilmese deee.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 09, 2009, 01:49:13 ÖÖ » |
|
Selamlarımızı iletin , yazılarından mahrum etmesin bizleri  En kısa zamanda aramıza o da katılır inşallah  Net işinide ayarlayabiliriz , eğer bilgisayarı varsa ve eğer aramıza katılırsa  (Günde ona birkaç anahtar kelime veririm , google da aratır reklamlara tıklar , kendi netinin parasını çıkartır  ) ---- Tivocan hangi birisine gönderecen ?  (Bu söz çok manaya geliyor  ) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 09, 2009, 01:52:16 ÖÖ » |
|
peki, iletirim.. net işini de iyi düşünmüşsünüz  şaka bi yana, keşke şimdi olsa da katılsa.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 09, 2009, 01:58:12 ÖÖ » |
|
Ben şaka demiyorum söylediklerimi... Şu kısımda tamamen ciddiydim... Selamlarımızı iletin , yazılarından mahrum etmesin bizleri En kısa zamanda aramıza o da katılır inşallah
Net işinide ayarlayabiliriz , eğer bilgisayarı varsa ve eğer aramıza katılırsa (Günde ona birkaç anahtar kelime veririm , google da aratır reklamlara tıklar , kendi netinin parasını çıkartır ) Eğer katılmak isterse , görüşürüz , ortak bir çözüm yolu buluruz Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 09, 2009, 02:01:47 ÖÖ » |
|
peki,, görüştüğüm zaman iletirim, bakalım ne dicek..Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 09, 2009, 03:29:31 ÖS » |
|
görüş görüş benimde selamlarımı ilet aramıza bekliyoruz:) kendi gelemezse de yazılarını bekliyoruz  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 09, 2009, 05:14:18 ÖS » |
|
Çok güzelmiş ya  Yazan arkadaşın yüreğine sağlık.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | |