Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 07:40:50 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Bilgehan Demir  (Okunma Sayısı 249 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1

« : Ekim 17, 2007, 07:52:18 ÖS »

M. Bilgehan DEMİR daha önce CİNE-5, SUPERSPORT, TGRT, KANAL D, CNN TÜRK ve DOĞAN HABER AJANSInda çeşitli görevlerde bulundu1997-2000 yılları arasında CİNE-5in Lig maçlarını yayınlayan kadrosunda yer alan demir, Galatasarayın UEFA Kupasını kazandığı sezon sarı kırmızılı takımın tüm maçlarında CİNE-5in canlı yayın ekibinde yer aldı. CİNE-5 ile kardeş kuruluş olan Supersport kanalında Avrupadan Futbol yapımcılığını da üstlenen genç spiker, burada İspanya, İngiltere, Hollanda, Portekiz, Fransa, Almanya ve Brezilya liglerinin sorumlusu olarak da çalıştı Daha sonra TGRTye transfer olan ve burada Spor Spikeri ve Editörü görevlerinde bulunan Demir, 2004 yılında askerliğini yapmak üzere 6 ay Kandırada bulundu... Askerlik dönüşünde Doğan Medya Grubunda transfer olan Demir, burada 18 ay süre ile Kanal D ve CNN Türkün gerek Beşiktaş gerek ise milli takımlarla ilgili canlı yayınların sorumluluğunu üstlendi Tarihi İsviçre maçlarının canlı yayınlarında bulundu ve FIFA davalarını Zürichte bizzat yerinden takip etti 2006 yılı Ocak ayında teklif üzerine tekrar TGRTye dönen genç isim burada 10 ay süre ile TGRT Spor Müdür Yardımcılığı görevini gerçekleştirdi. Bilgehan Demir, kasım ayında Ekrem Özdamarın ayrılması ile birlikte spor müdür vekilliğine getirildi.. Fox Tvnin yeni kardosunda da bulunan Bilgehan Demir şu anda Fox Spor haberleri koordinatörü olarak görev yapmaktadır... Demir, Fox Tvde yayınlanan boks ve kickboks karşılaşmalarının da anlatımını yapıyor...

18.06.1976 doğumlu Bilgehan Demir, ilk, orta ve yüksek öğrenimini Bursada yaptı Orta öğrenimini Bursa Özel Baran lisesinde tamamlayan Bilgehan Demir, İngilizce biliyor Ana branşı futbol, yardımcı branşı kayak olan Demir, Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden mezun olduAIPS (Dünya Spor Yazarları Birliği) üyeliği bulunan genç yönetici aynı zamanda TSYDnin de doğal üyesi ayrıca sarı basın kartı sahibidir..

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

2009-2010 İlköğretim Yıllık Planları(Tüm Dersler)

1. Sınıf  - 2. Sınıf - 3.Sınıf - 4.Sınıf - 5.Sınıf - 6.Sınıf - 7.Sınıf - 8.Sınıf
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!