|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2009, 02:35:00 ÖÖ » |
|
verdiğiniz bu önemli bilgi için teşekkürler.. benimde dedem beyin kanamasından vefat etti ve ne olduğu anlaşılmadı bile. yazıda da anlatılan hikayede olduğu gibi.. hiç beklenmedik bi şekilde aniden oluyor herşey.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 25, 2009, 03:14:18 ÖÖ Gönderen: ahsen280 »
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2009, 02:41:57 ÖÖ » |
|
Allah rahmet eylesin.  Dikkatli olmak gerekiyor bu konuda... Bazı kişiler kalıtsal olarak beyin kanamasına yatkın oluyorlarmış(örnek bizim sülale) Bunlar içinde testler falan yapılıyor. Zamanında gidip muayene olmak gerekiyor... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 01, 2009, 11:36:39 ÖS » |
|
teşekkürler böyle şeyleri de paylaştığınız için, Allah Rahmet eylesin ölmüş arkdaşlarımıza da...
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 26, 2009, 06:58:44 ÖÖ » |
|
teşekkürler cerdiğiniz bilgi için ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
| |
| | | |