Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Şubat 09, 2012, 01:51:45 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Beyaz Rusya'da Eğitim ve Rusça Dil Kursu  (Okunma Sayısı 1273 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 83111
Mesleği: Diğer Meslek Dalları
Beyazrusya'da Egitim

« : Haziran 05, 2010, 06:08:39 ÖS »

Beyazrusya'da Minsk ve Baranoviç'te Anlaşmalı olduğumuz Üniversitelere Rusça Dil Kursu ve Üniversite Eğitimi Organize etmekteyiz.

Beyazrusya Kurs süresince sizlerleyiz.. Güçlü kadromuzla kurs süresince danışmanlık hizmetimiz devam etmektedir.

Ekim , Kasim , Aralik , Ocak ve 1 Temmuz ' da Yaz Rusça Dil Kurslari Baslamaktadir.. Referanslalarmızla sizlere güvenli ve en uygun eğitimi vermeye devam ediyoruz..

RUSÇA'YI YERİNDE ÖĞRENİN!!!

RUSÇA'YI BEYAZRUSYA'DA BARANOVİÇ DEVLET ÜNİVERSİTESİN'DE KURSLARA KATILARAK ÖĞRENİN...

RUSÇA ÖĞRENEREK HEDEFİNİZİ BELİRLEYİN,İŞİNİZ'DE KARİYERİNİZİ YÜKSELTİN, KARİYERİNİZİ RUSÇA ÖĞRENEREK ÇİZİN.

Ülke'de en konforlu konaklama imkanına sahip yurtlarda sadece Türk kursiyerlere Özel açtığımız kurslar en iyi rusça eğitimi sağlamaktadır. Baranoviç Üniversitesi Kursiyerlerine düzenlediği gezi turları ile Brest ve cevresinde ki tarihi yerleri görmeniz mümkün ve bu şekilde kurslardan yanı sıra bu etkinliği keyifli bir tatil olarakta geçirmektedir arkadaşlar.

Msn - karabey_34@hotmail.com

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Beyaz Rusya'da Rusça Dil Kursu ve Üniversite Eğitim
 www.ruscakursuruscakursu.tr.gg
Etiket: rusça rusça kursu rusça kursları rusça öğrenmek rusça konuşmak belarus 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!