Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2010, 05:36:34 ÖS » |
|
Sakın sakın denemeyin. Beyne bir an oksjien gitmezse bu olumsuz sonuçlar doğurabilir. Yani bu şaka amaçlı bile yapılmaz... Bilgilendirme amaçlı verilmiştir inşallah. Rap_girL yoksa amacın Edubilim üyelerini bayıltmakmı  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
' bşRa .)
Yeni Üye
Üye No: 67756
mutLu etmeyecksen meşguL de etmeyeceksin..!
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2010, 07:46:47 ÖS » |
|
Olur mu öyle şey 5 ila 10 saniye arasi bayilmaniz lazim. diye yazdm isteyen dener isteyen denemez ama bn bugün denedm sadece başım döndü burda da paylaşıym dedm  isterseniz deneyin istemezseniz denemeyin bu size kalmış bir şey  ama kötü birşey olmuyr sadece baş döndürüyr o kdr  (bana göre  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2010, 09:26:58 ÖS Gönderen: Rap_girL »
|
|
╔═════♠════════►ß♥ü♥ş♥R♥α◄══════♥════╗ ╚═════♠═════♥═════ ♣ ════════════♥════╝
* boşLuκta Чaşarsın... tคκ๓คzรıภ... κaЧbetmei göze aLamazsın.. haЧadı tครคгı๓lค Чaşarsın κendi haЧaLini κendin Чıκarsın.. *
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2010, 03:21:54 ÖS » |
|
Bunu yapınca baş dönmesi yapar elbet çünki beyne çöreklenen kan ani hareketle tersine deveran etmek için atak yapıyo bu da bünyesine göre insanı ya bayıltır ya da başını döndürür. ancak yararlı bi özelliği yok. tehlikeli olabilir. beynimizde nasıl bi sorunumuz olduğunu bilmiyoruz tehlikeye atmaya gerek var mı? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
' bşRa .)
Yeni Üye
Üye No: 67756
mutLu etmeyecksen meşguL de etmeyeceksin..!
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2010, 05:29:42 ÖS » |
|
Hayır  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
╔═════♠════════►ß♥ü♥ş♥R♥α◄══════♥════╗ ╚═════♠═════♥═════ ♣ ════════════♥════╝
* boşLuκta Чaşarsın... tคκ๓คzรıภ... κaЧbetmei göze aLamazsın.. haЧadı tครคгı๓lค Чaşarsın κendi haЧaLini κendin Чıκarsın.. *
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 06, 2010, 12:13:17 ÖÖ » |
|
Nerden buluyonuz bunları ya yeni gördüm ben gerçekten çok tehlikeli olabilir  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
| |
| | | | |