Yeni Üye
Üye No: 98536
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2010, 08:00:32 ÖS » |
|
katılıyorum kesinlikle..bağıra çağıra özgürlükten adaletten bahseden insanlar şimdi üniversite öğrencilerinin önünü kapatıyolar.insanların kılık kıyafeti neden bu kadar önemli ayrıca biz müslüman bi ülkeyiz başıörtüsü neden bu kadar tepkiyle karşılanmakta çok merak ediyorum.insanlar başıörtülü okumak için yurt dışında mı eğitim görcekler? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 97935
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 24, 2010, 01:01:42 ÖÖ » |
|
Aynen öyle .Özgürlük kimin için var bu ülkede diye düşünmeden edemiyorum bazen. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 24, 2010, 02:02:17 ÖS » |
|
Bu mevzu yıllardır var ve kolay kolay biteceğini de zannetmiyorum. Başörtüsü meselesi siyasilerin elinde yıllardır oyuncak. Şimdi bu hükümetle biraz önü açılacak zannettik ama chp önüne yine taş koydu. İlkokuldaki çocukların başını da örtecekler diye yaygara çıkardılar. bi kaç kız çocuğunun başını babaları zorla kapayıp ilkokullarına gönderdiler. Polis soruşturmasında babanın söylediği chp il başkanı yüksek bi mebla yardım edeceği için kızının başını örttürüp gönderdiğini söylemiş. Düşünün bakalım bu mevzu kolay hallolur mu? bakın bakalım özgürmüyüz yoksa birilerinin görünmez esareti altındamıyız? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 25, 2010, 10:09:13 ÖÖ Gönderen: "DUMAN AHSEN" »
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 24, 2010, 04:37:26 ÖS » |
|
Birileri etrafına baksın artık.Diyelim ki mahalle baskısı var peki kendi istediği için kapalı olanlar göz ardı mı edilecek?Üniversite öğrencisi sınıfa şapka takarak girdiği için hocasından hakaret duymak zorunda değil.Ya da sadece eşarbını çıkardığı için sınıfa birkaç dakika geç girdi diye derse alınmıyor.Baş örtüsü çıkınca insan farklı biri olmuyo. Eşarplı da olsa eşarpsız da olsa o kişi aynı kişi ve görüşlerinde de bi değişiklik yok.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2010, 10:15:01 ÖÖ » |
|
Başındaki örtüyü çıkardıklarında kişinin düşüncesini iç dünyasını fikriyatını değiştiremeyeceklerini onlarda adları gibi biliyorlar ancak asıl maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu için yani açıklamak gerekirse kendilerinin gücünü göstermek ve bakın sizi esaretimiz altında tutuyoruz'u göstermek için bütün bunlar. Yıllardır bir irticadır gidiyor, başını açanda örten de bu memleketin evladı ancak bunu görmezden geliyorlar.Başında bir metre örtü varsa ikinci sınıf olmaya mahkumsun. örtünmeyi seçerek ikinci sınıf olmayı sen seçtin. onların fikriyatı bu.bizleri böyle değerlendiriyorlar. hindistandaki kast sistemi gibi. şimdi birileri bu sisteme çomak sokup çarkını bozmaya çalıştıkça şer odakları emellerine ulaşmak için canla başla çalışıyorlar. Allah yar ve yardımcımız olsun İnşaallahü Teala düzenlerini yıkacağız. Özgürlük bizim olacak. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 25, 2010, 04:07:55 ÖS » |
|
İnşallah dediğiniz gibi olacak.Rabbim böyle konuları siyasete alet edip de şu güzel ülkemizde düzenimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin....
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 25, 2010, 08:18:03 ÖS » |
|
Amin Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 26, 2010, 04:29:50 ÖS » |
|
Tabi ki de siyasete alet edilmemeli ama şu anda zaten siyasete bulanmış durumda. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 26, 2010, 04:46:24 ÖS » |
|
Evet var.Herkes kendine nerden pay çıkarsam diye bakıyo sanki Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | |