Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 02:40:57 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1] 2  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Aşkıma son veda,son mektup  (Okunma Sayısı 3525 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ziyaretçi
« : Ekim 08, 2009, 08:19:36 ÖS »

Aşkım ;
      Seni çok sevdiğim için akan göz yaşlarıma aldırmıyorum, kalp sızısına dayanırım ama senin bir an mutsuzluğuna dayanamam. İşte bu yüzden gitmene izin veriyorum kalmak senin kararın olmalı.Çünkü aramızda bu kadar mesafe olmasına rağmen senden vazgeçmediğim gibi, ama senin gitme kararına ben kal desem de sana haksızlık etmiş olurum.Şimdi ise benden çooooooooooook uzaklara gidiyorsun unutursun aşkım unutursun beni 5 yıl yoksun unutursun beni…Dayanamam beklide bende yaşarım ama unutamam aşkım nasıl unutayım ilk sevdiğisin,ilk kez birine böylesine güvendim,sana bakarken,konuşurken hiç olmadığım kadar mutlu oluyordum zor aşkım senden vazgeçmek çok zor aşkım..
Gidiyorsun şimdi gelecek hakkında bir sürü hayallerin var, ben aklına hiç geliyormuyum acaba?
     Sana engel olmayacağım bir kez kal dedim gidiyorum dedin çok mutluydun o andan itibaren hayatından çıktım aşkım. Her ne kadar beni sevdiğini söylesen de demek ki aslında ben yanılmışım. Buna üzülmeyeceğim seni sevdiğim için pişman değilim gitmen beni yıksa da eğer sen bensiz mutlu olacaksan ve gitmen gerekiyorsa buna da katlanırım.
Ama aşkım şunu hep aklında olsun benden ne kadar uzakta olursan ol Allah bana ömür verdikçe sen her zaman kalbimde yaşayacaksın. Sen benden vazgeçsen de  senin için değeri olmasa da ben sana bir ömür bağlı kalacağım yemin ederim….
     Şimdi her kez duysun seni çok seviyorum Ahmet sen beni anlamasan da buna engel olamaz hiç kimse,  seviyorum seni….

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
Mesleği: İngilizce Öğretmeni

« Yanıtla #1 : Ekim 08, 2009, 08:22:05 ÖS »

SadCry Kimse üzülmesin, aşk acısı çekmesin ya..

MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 16
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
crpe diem.

« Yanıtla #2 : Ekim 08, 2009, 08:23:45 ÖS »

üzücü Undecided

Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ekim 08, 2009, 08:30:18 ÖS »

ağladım okuduğumda  Cry Cry.. şu sıra duygusal halimdeyim sanırım.. üzüldüm, kimse bu ahmet bu kadar sevildiği için çok şanslı. ama o bunu görmüyosa da kayıpda derim.. gerçek bi hikaye sanırım.. gerçek bi sevgiliye ,giden bi sevgiliye yürekten yazılabilecek güzel bi mektup.

Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2009, 08:33:30 ÖS »

gitmek mi kolay yoksa kalmak mı bilmiyorum veda çok zor:(

Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ekim 08, 2009, 08:39:32 ÖS »

vedaları hiç sevmem. genelde de gideceksem veda etmem.. ama bu türlü bi veda yaşamadım o zaman naparım bilmiyorum.

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #6 : Ekim 08, 2009, 08:57:35 ÖS »

Çok kötü bir durum ya.. Allahım sevenleri ayırmasın. Amin.  Cry

Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ekim 08, 2009, 09:22:40 ÖS »

hayat bu olsa gerek en değer verdiğin şeyi elinden aldığı zaman yolunu şaşırıyorsun yanlızlık,terk edilmek en acısı unutulmak Cry

axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #8 : Ekim 08, 2009, 10:10:51 ÖS »

Ahmet yurtdışına bir iş yada okuma fırsatı bulmuş sevdiğini bırakıp gidiyor sanki yanılıyormuyum acaba...

Yeni Üye
*
Üye No: 26287
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #9 : Ekim 08, 2009, 11:41:56 ÖS »

çok acı bisi bu ben de biliyom bu hissi ama alışıyo insan acı çekmeye de . eh yapcak bişya bise yok. elden bu gelir anca..

Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Ekim 09, 2009, 08:25:51 ÖÖ »

Zaman herşeyin ilacıdır derler ama insan asla unutmaz,unutmak istemiyorum sevdiğim o benim Sad

Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ekim 09, 2009, 09:01:03 ÖÖ »

size unut diyen yokki .. zaman sadece olanın üstünü örter... kor ateş kül içinde kaldığında sönmezmiş.. üstü küllenen ateş için için yanarmış. karar sizin bu ateşi ister söndürürsünüz ister yakar alevlersiniz...

Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Ekim 09, 2009, 09:14:59 ÖÖ »

Haklısınız..

Editor
Uzman Üye

« Yanıtla #13 : Ekim 09, 2009, 04:46:51 ÖS »

Sad

Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Ekim 19, 2009, 08:03:21 ÖS »

biliyormusunuz aslında çoğu kişiler böyle aşkları haketmiyorlar.. bence beni bu kadar üzen kişide bunları hak etmiyor beni kaybetti.......şimdi ona mutluluklar dilerim

Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Ekim 19, 2009, 08:26:43 ÖS »

İcren bak yorumlarını okuduğunda kendinde göreceksin.. unutmaktan bahsedildiğinde kızmış hatta unutmayacağını sevdiğin olduğunu söylemiştin.. görüyorum ki fikirlerinde büyük değişme var.. işde hayat bu layıkına layık olduğunu vereceksin.. haketmiyorsa da yol vereceksin ki hayat tadınca yaşansın...

Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Ekim 19, 2009, 08:31:52 ÖS »

evet haklısın işte aşk böyle şeyler söyletiyor ama gerçeklerle yüzleşince değmiyormuş be bir damla göz yaşıma bile yazık onunla geçirdiğim zamana yazık gitsin istediği her yere benden uzak nereye isterse... Undecided

Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Ekim 19, 2009, 08:35:52 ÖS »

gidecekse eğer biri bağlasan dahi durmaz.. bırak gitsin kıymet bilmezler çekip gitsin.. sevgimizer layık olmayanlar çekip gitsin.. elbet biride gelirde sevgimize layık olur.. hayat neler göstereceği belli olmaz.. zamanı akışına bırakmak gerek.. mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..

Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Ekim 19, 2009, 08:50:58 ÖS »

haklısın gitti gider zaten bana ait değilmiş demek ki..onu yolcu etmektense böyle olması en doğrusu .. :)sağol ahsencim bana destek olduğun ve kahrımı çektiğin için tşk ederim  Cheesy

Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Ekim 19, 2009, 09:14:06 ÖS »

benim gibi bi insan bulmuşum elbet destek olacağım.. sana ne diyorsam aslında demek istediğim kendimim... aslında ben kendime diyorum.. senin vasıtanla kendime söylemek istediğim ne varsa söylüyorum
 nolove12 nolove12 nolove12

Etiket:
  Sayfa: [1] 2  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!