Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 08, 2009, 08:22:05 ÖS » |
|
 (  Kimse üzülmesin, aşk acısı çekmesin ya.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 16
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 08, 2009, 08:23:45 ÖS » |
|
üzücü  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 08, 2009, 08:30:18 ÖS » |
|
ağladım okuduğumda  .. şu sıra duygusal halimdeyim sanırım.. üzüldüm, kimse bu ahmet bu kadar sevildiği için çok şanslı. ama o bunu görmüyosa da kayıpda derim.. gerçek bi hikaye sanırım.. gerçek bi sevgiliye ,giden bi sevgiliye yürekten yazılabilecek güzel bi mektup. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2009, 08:33:30 ÖS » |
|
gitmek mi kolay yoksa kalmak mı bilmiyorum veda çok zor:( Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 08, 2009, 08:39:32 ÖS » |
|
vedaları hiç sevmem. genelde de gideceksem veda etmem.. ama bu türlü bi veda yaşamadım o zaman naparım bilmiyorum. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 08, 2009, 08:57:35 ÖS » |
|
Çok kötü bir durum ya.. Allahım sevenleri ayırmasın. Amin.  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 08, 2009, 09:22:40 ÖS » |
|
hayat bu olsa gerek en değer verdiğin şeyi elinden aldığı zaman yolunu şaşırıyorsun yanlızlık,terk edilmek en acısı unutulmak  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 08, 2009, 10:10:51 ÖS » |
|
Ahmet yurtdışına bir iş yada okuma fırsatı bulmuş sevdiğini bırakıp gidiyor sanki yanılıyormuyum acaba...
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 26287
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 08, 2009, 11:41:56 ÖS » |
|
çok acı bisi bu ben de biliyom bu hissi ama alışıyo insan acı çekmeye de . eh yapcak bişya bise yok. elden bu gelir anca.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 09, 2009, 08:25:51 ÖÖ » |
|
Zaman herşeyin ilacıdır derler ama insan asla unutmaz,unutmak istemiyorum sevdiğim o benim  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 09, 2009, 09:01:03 ÖÖ » |
|
size unut diyen yokki .. zaman sadece olanın üstünü örter... kor ateş kül içinde kaldığında sönmezmiş.. üstü küllenen ateş için için yanarmış. karar sizin bu ateşi ister söndürürsünüz ister yakar alevlersiniz... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 09, 2009, 09:14:59 ÖÖ » |
|
Haklısınız.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 09, 2009, 04:46:51 ÖS » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 19, 2009, 08:03:21 ÖS » |
|
biliyormusunuz aslında çoğu kişiler böyle aşkları haketmiyorlar.. bence beni bu kadar üzen kişide bunları hak etmiyor beni kaybetti.......şimdi ona mutluluklar dilerim Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 19, 2009, 08:26:43 ÖS » |
|
İcren bak yorumlarını okuduğunda kendinde göreceksin.. unutmaktan bahsedildiğinde kızmış hatta unutmayacağını sevdiğin olduğunu söylemiştin.. görüyorum ki fikirlerinde büyük değişme var.. işde hayat bu layıkına layık olduğunu vereceksin.. haketmiyorsa da yol vereceksin ki hayat tadınca yaşansın... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 19, 2009, 08:31:52 ÖS » |
|
evet haklısın işte aşk böyle şeyler söyletiyor ama gerçeklerle yüzleşince değmiyormuş be bir damla göz yaşıma bile yazık onunla geçirdiğim zamana yazık gitsin istediği her yere benden uzak nereye isterse...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 19, 2009, 08:35:52 ÖS » |
|
gidecekse eğer biri bağlasan dahi durmaz.. bırak gitsin kıymet bilmezler çekip gitsin.. sevgimizer layık olmayanlar çekip gitsin.. elbet biride gelirde sevgimize layık olur.. hayat neler göstereceği belli olmaz.. zamanı akışına bırakmak gerek.. mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 19, 2009, 08:50:58 ÖS » |
|
haklısın gitti gider zaten bana ait değilmiş demek ki..onu yolcu etmektense böyle olması en doğrusu .. :)sağol ahsencim bana destek olduğun ve kahrımı çektiğin için tşk ederim  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 19, 2009, 09:14:06 ÖS » |
|