Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 02:40:01 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Aşk Yemini  (Okunma Sayısı 351 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Ekim 13, 2007, 04:29:06 ÖS »

AŞK YEMİNİ
Sevgilim sana söz veriyorum!..
Dün ve bugün olduğu gibi, yarında, sonsuza kadar gözümdeki yerinin değişmeyeceğine,
Bugünüm gibi, yarınlarımda da hep senin sevginle yaşacağıma,
En yakın dostun, en yakın sırdaşın, en yakın arkadaşın olacağıma,
Her üzüntülü anında tatlı gülüşünün geri gelmesi için elimden geleni yapacağıma,
Sana olan sevgimin asla azalmayıp her gün çiçeklerimiz gibi büyüyeceğine,
Seni asla hiç ihmal etmeyip, sana hiçbir zaman yalan söylemeyeceğime,
Nerde, kimlerin yanında olursam olayım seni asla unutmayacağıma,
Elini tuttuğum o ilk günün heyecanını ömrümce hep yaşatacağıma, ve elini hiç bırakmadan sonsuza kadar can yoldaşın olarak kalacağıma,
Seninle uyandığım her sabah yeryüzünün tüm çiçeklerinde sana sevgimin renklerini göreceğime,
Gökkuşağına sevgi salıncağı kurup tüm doğayı seninle bütünleştireceğime,
Ömrümce satır satır hep seni yazacağıma, seni çizeceğime, tüm kalbimle hep sana sesleneceğime,
Seninle yaşacağımız her günün bir önceki günden daha güzel olacağına ve her güzel anın unutulmaz anılar zincirine bir yenisini ekleyeceğine,
Seni, sadece “SEN” olduğun için, tüm ömrümce sadece biricik sevdam olan seni seveceğime,
Sana bütün içtenliğimle ve varlığımla sarılarak
SÖZ VERİYORUM SEVGİLİM!...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!