Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 02:17:32 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: ANNE ! BEN BÜYÜYORUM...  (Okunma Sayısı 430 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CAN
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 54
Mesleği: Diğer Meslek Dalları

« : Kasım 11, 2008, 08:27:17 ÖS »

ANNE ! BEN BÜYÜYORUM...

1 HAFTALIK OLDUM       
Gözlerimi açmak istiyorum ama öyle zor geliyor ki; başımda toplanmış bana bakanlar kim acaba? Tamam yeni geldik dünyaya, daha kimseyi seçemiyoruz ama yüzüme doğru biraz daha yaklaşırsanız sizi görebilirim!...     

2 HAFTALIK OLDUM       
Tam iki haftadır sizinle birlikteyim.Benim için yepyeni bir dünyada sizin yanınızda güvende ve huzurluyum. Çok mutluyum ama yine de henüz burada olmaya tam alışamadım...       

3 HAFTALIK OLDUM       
Artık yavaş yavaş siz bana; ben de hem size hem de bu yepyeni dünyaya alışmaya başladım. Ailemizin yeni bireyi olarak hayatınızın odağını oluşturuyorum. Herşey benim etrafımda dönüyor...

1 AYLIK OLDUM           
Nihayet yeni hayatımdaki ilk ayımı doldurdum işte! Artık annem ve babam yavaş yavaş büyümeye başladığımı farkediyorlar, ben de öyle!..     

2 AYLIK OLDUM             
Bu ay  karma aşımı oldum. Bu aşı da beni difteri, tetanoz, boğmaca, çocuk felci ve menenjite karşı koruyacakmış. Aaaa şurada bana gülerek bakanlar var! Bir  gülümseyeyim de sevinsinler?...       

3 AYLIK OLDUM       
Şu reklamlar başlasa da bir seyretsem! En çok yeşil kıyafetli kadına gülüyorum. Ama eve ekmek getiren amcadan da korkuyorum biraz...     

4 AYLIK OLDUM       
Bu ay gene karma aşı olmak için doktor amcaya gittim. Biraz ağladım tabii, ne yapalım o kadar olacak artık. Benim artık bir sürü oyuncağım var! Ben onları yere atıyorum, annem bana geri veriyor...

5 AYLIK OLDUM     
Çok kilo aldım be... Neredeyse doğduğum zamanın iki katıyım. Ağzımın içinde birşeyler var. Mama desem değil, bir de ağzımı kaşındırıyor ki? En sevdiğim oyun: “Tel sarar oğlum tel sarar."...

6 AYLIK OLDUM     
Hepatit B aşısının son dozunu bu ay yaptı doktor amca. Yine karma aşı zamanı geldi. Hastalanmamak için tüm aşılarımı düzenli olmam gerekiyormuş. Neyse, biter herhalde birgün...       

7 AYLIK OLDUM       
Özgürlük harika bir duygu! Artık tek başıma dünya seyahatine gidebilirim. Şu odama, bir de ayağa kalkıp bakayım; tutunacak birşey de yokki etrafta?..   

8 AYLIK OLDUM       
Bu oyuncaklar da amma sağlammış; vuruyorum vuruyorum kırılmıyor. Bana şöyle hareket eden oyuncaklar alsalar da onları da kırsam. Yemeklerimi artık yalnız yemek istemiyorum diye beni de masaya oturtuyorlar...         

9 AYLIK OLDUM     
Bugün çok şirin olmalıyım. Annem ve babam için çok anlamlı bir gün bugün. Onlara ilk defa “an-ne, ba-ba” diyeceğim. Eminim ki çok sevinecekler...         

10 AYLIK OLDUM       
Kahrolsun biberon! Artık suyumu bardaktan içiyorum. En keyiflisi bu! Ama benim gözüm muslukta. Evdekiler ne söylerse ben de aynısını söylüyorum, ama onlar benim söylediklerime gülüyorlar?..         

11 AYLIK OLDUM       
Bu ay annemin elini tutarak ilk adımlarımı atmaya başladım. Hatta tek başıma kısa bir süre için ayakta bile durabiliyorum. Bu gelişmeler annemle babam için büyük mutluluk kaynağı tabiki, ama aynı zamanda artık benim peşimden hiç ayrılmaz oldular...       

12 AYLIK OLDUM       
İşte ayaktayım! Artık tek başıma yürüyorum. Kimseye ihtiyacım yok. Her şeyi karıştırıyorum. Çok zevkli, çok zevkli! İkide bir düşüyorum ama, bu kadarcık olur artık...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

YAŞAMAKSA SENİ SEVMEK BEN HİÇ ÖLMEDİM Kİ...
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #1 : Eylül 26, 2009, 03:37:58 ÖÖ »

Smiley :)teşekkürler paylaşım için ...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!