Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Şubat 09, 2012, 11:17:45 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: 1 [2]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: Ales Çıkmış Soru ve Cevapları  (Okunma Sayısı 2679 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Süper Üye
Üye No: 13913

« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2009, 11:31:36 ÖÖ »

girenler nasıl geçti sorular nasıldı bilgi verse ne güzel olur

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda sana ihtiyacım Var!"Diyemedim ki...Diyemezdim de..Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye...Ki, Kalma Meraklısı da hiç mi hiç Olmamışsın...Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #21 : Kasım 20, 2009, 08:01:39 ÖS »

Ben yaklaşık iki senedir Alese giriyorum , can sıkıntısından...  Grin Girdiğim sınavlar arasında en kolayıydı diyebilirim Smiley Kolaydı ama yaklaşık 4 aydır elime kalem almadığım için , kalem tutmada biraz zorlandım Smiley İşin şakası bir tarafa sorular kolaydı bence , bu yüzdende puanlar düşecek. Sınavın kolay yada zor olması puanları ciddi derecede etkiliyor.  Ortalama sayısal birden 38-40 soru , sayısal ikiden 5-10  soru , türkçeden 72-74 arası yapıyorum. 75-80 arasıda bir puan geliyor... Ama dediğim gibi sınavın zorluğu ve kolaylığı puanı çok etkiliyor...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Etiket: ales soruları  les  ales  ales çıkmış sorular 
  Sayfa: 1 [2]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!