axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2010, 05:45:23 ÖS » |
|
hocam bu bulunduğun yere göre değişmekte, bazı il ve ilçeler dosya tarzı bir çok kırtasiye işleri isterken bazıları da sadece adaylığın kaldıracak form istiyor... Formu ekten indirebilirsiniz Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2010, 06:04:58 ÖS Gönderen: axeleon »
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15018
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2010, 05:49:20 ÖS » |
|
ek göremedim ben ya..bir de sadece rehber öğretmenin dolduracağı varmış galiba onu sormuştum ama Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2010, 06:34:52 ÖS » |
|
ek'i ilk başta eklememiş düzelttim sonra hocam, sanırım istediğiniz bu şekildeyd tekrar ekten bakarsınız. Eğer başka bu değil derseniz kısa bi araştırma yapabilirim. Ama bu yıl için ben rehber öğretmenlerden sadece bunu istedim. Adaylıkların kaldırılmasına ilişkin. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 30820
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2010, 02:24:45 ÖS » |
|
slm arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı temel eğitim ve hazırlayıcı eğitim kurs belgelerini kaybettim bunları adaylığım kaldırılırken istiyorlar mı bir sorun olur mu? cevaplarsanız sevinirim Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 02, 2010, 08:43:01 ÖS » |
|
Bir sorun var gerçekten açılmıyor linkler ve ekler ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
| |
| | | | |