Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2009, 03:30:27 ÖÖ » |
|
Siz tercih işleminizi onaylatmaya gitmedinizmi? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 16911
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2009, 10:40:20 ÖÖ » |
|
gittim fakat dün gece arkadaşlarla konuşurken farkettim bilgisi olan arkaşım yardımcı olursan sevinirim
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2009, 12:38:12 ÖS » |
|
Hocam başvuru kılavuzunu inceledim, şöyle bir madde yer alıyor... 7.6.3. Basvuruların Geçersiz Sayılacağı Durumlar(Sayfa 19)7. Atama önceliğini etkileyecek sekilde mezun olduğu yükseköğretim programını yanlıs seçenlerin basvuruları, geçersiz sayılarak değerlendirmeye alınmayacaktır. Buna göre eğer anaokul öğretmenliği ile çocuk gelişimi ve ev yönetimi eğitimi arasında bir üstünlük,atama önceliği söz konusu değilse sorun yok. Ama önce anaokulu öğretmenleri atanacaksa yukarıdaki maddeye göre atamanız iptal olur...(Bu iki bölüm seçtiğiniz alanları tercih edebilirmi bilmiyorum  ) Eğer bu hatayı tercih yapılan tarihler arasında farketseydiniz ve yazılı olarak istekte bulunsaydınız yeniden tercih yapmanız sağlanabilirdi. "12. Onaylanmıs basvuru formunu yanlıs doldurduğunu (tercihleri hariç) sonradan beyan ederek yanlıslığın düzeltilmesini basvuru süresi içinde yazılı olarak isteyen adayların basvuruları, belgeleri yeniden incelenmek suretiyle isteğinin uygunluğu hâlinde iptal edilerek yeniden basvuruda bulunması sağlanacaktır." Siz bu yüzden başvurunuzu onaylattığınız meb şubesine bir danışın derim... Ayrıca kılavuzda yer alan iletişim adresleriyle , bağlantıda kurmayı deneyebilirsiniz...(Sayfa 24) İLETİSİM ADRESLERİ (3) İLLERE GÖRE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNCE KILAVUZ, ELEKTRONİK BASVURU FORMU, MEVZUAT VE NORM KADRO KONUSUNDA BİLGİ EDİNMEK İÇİN KONU TELEFON E-POSTA ADRESİ / FAKS NO KILAVUZ (0 312) 413 15 61 e-posta: pgm_bilisim@meb.gov.trFaks: (0312) 418 03 81 - (0312) 419 52 51 MEVZUAT (YÖNETMELİK) (0 312) 413 15 69 (0 312) 413 17 29 e-posta: pgm_mevzuat_ogretmenatama@meb.gov.trFaks: (0312) 425 23 59 Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 16911
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2009, 01:55:44 ÖS » |
|
çok teşekkür ederim hocam ulaşmaya çalışıyorum ama malum tatil elimden bişey gelmiyo hayırlısı artık ama başvuru formumda birinci öncelik anasınıfı ve ilköğretime atanır dio.isimdeki farklılıksa hergeçen yıl bölüm isminin değişmesinden kaynaklanıyormuş.
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2009, 04:08:22 ÖS » |
|
İnşallah bir sorun çıkmaz hocam , siz yinede pazartesi mesai başlangıcında Mebin kapısından ayrılmayın, belki düzeltirsiniz.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | |