Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 05:12:15 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: 9 Temmuzda 9 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması Yapılacak  (Okunma Sayısı 353 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Haziran 29, 2010, 09:51:36 ÖS »

9 Temmuzda 9 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması Yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Öğretmenlik İçin Başvuru ve Görevlendirme Kılavuzunu yayımladı. Başvurular elektronik başvuru formunun doldurulmasından sonra onay işlemleri il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerinde 30 Haziran-07 Temmuz 2010 tarihleri arasında, görevlendirme ise 09 Temmuz 2010 tarihinde yapılcaktır. Detaylar ve kılavuz için başlığa tıklayınız.

Temmuz Sözleşmeli Öğretmen Atama Klavuzu ekte verilmiştir. Klavuzu ekten indirebilirsiniz. İllere göre branş bazında dağılımı ve tüm ayrıntıları klavuzdan bakabilirsiniz.

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2010, 09:53:47 ÖS »

Temmuz Sözleşmeli Öğretmen Ataması Okulların listesini Meb yayınlamazsa arkadaşlar bizler hazırlayıp forumumuzda yayınlamaya çalışacağız.

Yeni Üye
*
Üye No: 20471

« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2010, 05:01:45 ÖS »

MEB hala okul listesi yayınlamadı.. ve yayınlamayacak gibi görünüyo. lütfen her atama döneminde yaptığınız gibi edubilim forumu olarak okul listesi hazırlayıp link koyunuz. hadi lütfennn...
((2010-temmuz ek  sözleşmeli öğretmen ataması için)) ..

Sm@eLL
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!