Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 12, 2010, 09:10:52 ÖS » |
|
Aslında her yerde bulunabilecek bir ödev ama 30-35 sayfa olunca biraz zor. Bunun için bu devletleri tek tek aramanız lazım. Veyada en yakın kütüphaneye gidin  Bende elime geçen bilgileri paylaşırım ama dediğim gibi 30-35 sayfa nasıl çıkar bilemiyorum  Hocanızada hürmetler...  Edubilim olarak bizim amacımız öğrencilerle beraber araştırma yapmak olduğu için sizde elinizdeki bilgileri bizimle paylaşırsanız memnun oluruz... Ben , Genel Türk Tarihi bölümüne bi konu açıyorum ,sizde araştırmalarınızı o başlık altında bizimle paylaşın lütfen... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 57091
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 12, 2010, 09:14:00 ÖS » |
|
tamam.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 12, 2010, 10:14:05 ÖS » |
|
Aşağıdaki linke biraz bilgi attım. Tolunoğulları ve İhşidlerin aslı Türk ama Eyyübiler ve Memlükler hakkında değişik söylentiler var. Verilen yazıları iyi okuyun... Mısırda Kurulan Türk Devletleri (Tolunoğulları -İhşidiler -Eyyübiler-Memlükler)Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 57091
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 13, 2010, 11:27:32 ÖS » |
|
çok teşekkür ediyorum... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|