axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« : Kasım 10, 2009, 11:49:47 ÖS » |
|
2009-2010 Öğretim Yılı 7.Sınıflar Matematik dersi tüm konular performans görevleri,proje konuları ve proje-performans değerlendirme ölçütleri aşağıda verilen listeye göre eklenmiştir.
7.SINIF PERFORMANS GÖREVİ-2 paralel doğrunun bir kesenle yaptığı. 7.SINIF PERFORMANS GÖREVİ - çarkıfelek tam sayılar 7.SINIF PERFORMANS GÖREVİ - matematik gazatesi 7.SINIF PERFORMANS GÖREVİ-Atatürk ve geometri 7.SINIF PERFORMANS GÖREVİ-Cahit arf 7.SINIF PERFORMANS GÖREVİ-istatistik-aile bütçesi 7.SINIF PERFORMANS GÖREVİ-koordinat sistemi 7.SINIF PERFORMANS GÖREVİ-koordinat sistemi ve doğru denk. 7.SINIF PERFORMANS GÖREVİ-Tütk-islam matematikçileri 7.SINIF PERFORMANS GÖREVİ-üçgenin alan formülü 7.SINIF PROJE-Doğadaki matematik-arılar 7.SINIF PROJE-ev modeli dörtgenlerin alanları 7.SINIF PROJE-geometri tahtası 7.SINIF PROJE-silindir modeli
Anahtar Kelimeler: 7.sınıf matematik performans görevleri, 7.sınıf matematik performans listesi, 7.sınıf matematik performansları, 7.sınıf matematik proje görevleri, 7.sınıf matematik proje listesi, 7.sınıf proje örnekleri, proje örnekleri, proje performans ödevleri, 7.sınıf matematik proje ve performans görevleri Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2009, 11:52:38 ÖS Gönderen: axeleon »
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 68291
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2010, 01:52:36 ÖS » |
|
slm
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 75101
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2010, 02:33:44 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 75101
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2010, 06:20:06 ÖS » |
|
 arkadaşlar yardım edecek yokmu??? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2010, 10:35:01 ÖS » |
|
Ekteki dosyalar burada yazısının altında dosyaların linkleri verilmiştir. Birinci mesajın sonunda... Linke tıklayın , açılan sayfada 30 saniye bekleyin ve Dosyayı İndir butonuna tıklayın. Her dosyayı ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor....
Dosyaları ekleyen arkadaş , isimlerde bir hata yapmış sanırım. Dosyaların bazılarının adları başka ama içindeki bilgiler yine bu sayfadaki dosyalarla karışmış. Bunun tek çözümü ya ekleyen arkadaşın düzeltmesini beklemek veya tüm dosyaları indirerek içeriklerine bakmak... (Ayrıca bu performans ödevleri , ödevlerin nasıl yapacağını belirtmek amacıyla verilmiştir. Performans ödevinin kendisi değildir...)
Size hangi dosya lazım acaba?
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 79605
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 09, 2010, 04:03:24 ÖS » |
|
7. sınıf tamsayılar hakkında yeterli soru bulamadım. yardımcı olurmusunuz? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 115778
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 06, 2011, 08:07:22 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 115778
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 06, 2011, 08:08:55 ÖS » |
|
yardım edin nasıl en büyük eğitim sitesi lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 139247
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 24, 2011, 09:59:06 ÖS » |
|
Paylaşımlar güzel. Fakat forum çok aktif değil... Ben de Matematik öğretmeniyim, az önce üye oldum siteye de, bakalım lazım olursa kullanacam artık, tabi paylaşımlarda da bulunabilirim  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 24, 2011, 10:14:43 ÖS » |
|
paylaşımlarınızı bekleriz.. inşallah memnun da kalırsınız. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 162356
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 27, 2011, 02:42:01 ÖS » |