Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2009, 11:45:02 ÖÖ » |
|
paylaşım için teşekkürler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2009, 12:17:32 ÖS » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2009, 12:25:01 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Tam Üye
Üye No: 12113
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 04, 2009, 07:16:35 ÖS » |
|
paylaşımın için teşekürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Technologist
Tam Üye
Üye No: 12696
Geleceğin Bill GATES'i
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 02, 2009, 02:12:10 ÖS » |
|
bu paylaşıma teşekkür etmeden önce:
Bir insan zekasını geliştirmek istiyorsa senin yazdığın eylemleri bir zeka geliştirme faaliyeti olarak değil yeme içme gibi zorunlu bir eylem gibi görmeli. Yoksa sadece yaptığıyla kalır. Önce inanmalı. Gitar çalmak isteyen biri eğer gitarı bir hava atma unsuru olarak görüyorsa tam olarak gitar çalmayı öğrenemez. Ama gerçekten o gitarı çalmayı istiyorsa, onu bir ihtiyaç olarak görüyorsa bir gitarist olur. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman sadece armutları olgunlaştırır. Peyami SAFA
|
|
Yeni Üye
Üye No: 7393
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 08, 2009, 11:30:36 ÖÖ » |
|
Paylasim icin tesekkur ederim. bu paylaşıma teşekkür etmeden önce:
Bir insan zekasını geliştirmek istiyorsa senin yazdığın eylemleri bir zeka geliştirme faaliyeti olarak değil yeme içme gibi zorunlu bir eylem gibi görmeli. Yoksa sadece yaptığıyla kalır. Önce inanmalı. Gitar çalmak isteyen biri eğer gitarı bir hava atma unsuru olarak görüyorsa tam olarak gitar çalmayı öğrenemez. Ama gerçekten o gitarı çalmayı istiyorsa, onu bir ihtiyaç olarak görüyorsa bir gitarist olur.
Bu sozlerden cok etkilendim. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Technologist
Tam Üye
Üye No: 12696
Geleceğin Bill GATES'i
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 10, 2009, 05:26:03 ÖS » |
|
etkilendiğinize sevindim. İnsanları etkilemek benim işim  şakayı bir yana bırakırsak yani insan ancak isterse başarıya ulaşır Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman sadece armutları olgunlaştırır. Peyami SAFA
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 10, 2009, 06:09:07 ÖS » |
|
doğru söze şapka çıkarmak lazım her zaman:)
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 12, 2009, 09:53:52 ÖS » |
|
bu paylaşıma teşekkür etmeden önce:
Bir insan zekasını geliştirmek istiyorsa senin yazdığın eylemleri bir zeka geliştirme faaliyeti olarak değil yeme içme gibi zorunlu bir eylem gibi görmeli. Yoksa sadece yaptığıyla kalır. Önce inanmalı. Gitar çalmak isteyen biri eğer gitarı bir hava atma unsuru olarak görüyorsa tam olarak gitar çalmayı öğrenemez. Ama gerçekten o gitarı çalmayı istiyorsa, onu bir ihtiyaç olarak görüyorsa bir gitarist olur.
doğru söze şapka çıkarmak lazım her zaman:)
katılıyorum gerçekten doğru sözler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 113266
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 28, 2010, 03:26:22 ÖS » |
|
|
|
|