Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 04:38:20 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: 21. tercihte puan üstünlüğüne mi dikkat ediliyor yoksa tamamen şans işi mi?  (Okunma Sayısı 609 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 18597

« : Eylül 08, 2009, 05:49:08 ÖS »

arkadaşlar bir çoğumuz 21. tercihi işaretleyecek peki ama 21. tercih nasıl oluyor? örneğin kadro/sözleşmeli istiyorum u işaretlersek önce kadrolu yerlerimi tarıyor yoksa rastgele bir yer mi çıkıyor?

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2009, 06:04:05 ÖS »

Bu konuda çok araştırma yaptım ama bir sonuç elde edemedim. Birçok söylenti var , kesin olan birşey yok tek bilinen bilgisayar kurasıyla atamaların yapıldığı. Bilgisayarın kurasının nasıl yapıldığı ise meçhul. (Kimisi puana göre , kimisi doğudan batıya , kimisi torpille atama yapılıyor diyor??)Önce yüksek puan alanlar gider elbet ama  yüksek puan alan çok kötü bir okula gidebilir , düşük puan alanda iyi bir okula gidebilir... En azından hizmet bölgeleri ve hizmet puanlarına göre okullar listelenmeli ama bunun etki etmediğini geçmiş atamalardan görüyoruz...

İşin kötü tarafı bu seçeneği işaretleyen kişilerden yüksek puan alanlar sözleşmeli giderlerde , düşük puan alanlar kadrolu giderlerse ne olacak???

İnşallah Meb dekilerin aklı biraz çalışıyordurda , bazı özellikleri dikkate alarak atamaları yaparlar. Yoksa çok yazık olur...

Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Yeni Üye
*
Üye No: 39978
Mesleği: Matematik Öğretmeni

« Yanıtla #2 : Aralık 10, 2009, 06:51:10 ÖS »

hocam ben 21le vana atandım. 30 puan alıyorum ve memnunum. benim puandan daha dusukler daha ii yerlere atanmıştır. ama buraya gelincede cok memnun kaldıgım için bu işlerd en önemli olayyın sans oldugunu dusunuyorum. nerede memnun olacagını bilemessin ki!

Etiket: 21.tercih  
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!