Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 04:38:10 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: 21. Tercihte Atamalar Neye Göre Yapılıyor!!!  (Okunma Sayısı 1268 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Eylül 04, 2009, 09:20:29 ÖS »

Tercih sayfasında son seçenek olarak verilen 21. tercihte

Tercih dısı seçenek olarak;
a) “Tercihlerim dısındaki eğitim kurumlarına atanmak istemiyorum.”
b) “Tercihlerim dısındaki eğitim kurumlarına sadece kadrolu atanmak istiyorum.”
c) “Tercihlerim dısındaki eğitim kurumlarına kadrolu/sözlesmeli olarak atanmak/görevlendirilmek istiyorum.”
seçeneklerinden birinin tercih edilmesi zorunludur.

21. Tercihte atamalar meb'in yayınladığı kılavuza göre

Tercihlerine atanamayan adaylardan, tercih dısı seçenek olarak (a) seçeneğini tercih edenler, bos kalan eğitim
kurumları için tekrar değerlendirmeye alınmayacaklardır. (b) seçeneğini tercih edenler, sadece kadrolu öğretmen
kontenjanı verilen eğitim kurumları için kura ile değerlendirmeye alınacak, (c) seçeneğini tercih eden adaylar ise
Bakanlıkça belirlenecek eğitim kurumlarına bilgisayar kurasıyla atanmak/görevlendirilmek üzere değerlendirmeye
alınacaklardır.

Peki burada bilgisayar kurasıyla atanırken , bu tamamen şans işimi yoksa alınan puan , hizmet bölgeleri ve puanları gibi faktörler bu sıralamayı etkiliyormu?

Yaptığımız araştırmalar sonucunda hizmet puanları ve bölgelerinin bu işi etkilemediğini tespit ettik. (Geçen sene atanan öğretmenlerin puanlarıyla)

Eğer puan farketmiyorsa , hizmet puanları farketmiyorsa bu atamalar tamamen haksızlık üzerine yapılmış oluyor...Bu konudaki araştırmalarımıza devam ediyoruz... Sizde bildiklerinizi ve düşündüklerinizi bizimle paylaşırsanız memnu oluruz...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Etiket: 21.tercih   atamalar   kpss  21. tercih neye göre 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!