Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 04:34:24 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: 2010 yılında 40 bin öğretmen Alınacak  (Okunma Sayısı 1195 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 23849
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« : Ekim 01, 2009, 11:46:56 ÖÖ »

2010 yılında 40 bin öğretmen Alınacak

Bakan:Nimet Çubukcu 2010 yılında 40 bin öğretmen alacağını söyledi

Öğretmen alımında büyük değişikliklere gidilecek sözleşmeli alımlarına son vereceğini ve bunun içinde mevzuat gereği zamana ihtiyaç olduğunu,YÖK"le koordineli çalışma yaparak eğitim fakülteleri mezununu ihtiyaca göre kontenjan ayıracak amaç iş bulmalarını sağlamak ,Öğretmen alımında şuanda 32 il de ana okul mecburi ama önümüzdeki yıllarda tüm illerde ana okul mecburi olacağını bu da Okul öncesi mezunlarının revaçta olacağının göstergesi buda son beş yılda Okul öncesi mezunlarının boşta kalmayacağı ve iş bulacağı anlamında; Sayın bakan:2010'da ilk yarısında 40 bin öğretmen alacağını ama son sözü başbakanlık ve maliyenin onayına bağlı olacağını söyledi.

Kaynak:STV

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Yeni Üye
*
Üye No: 24270
Mesleği: Okul Öncesi Öğretmeni

« Yanıtla #1 : Ekim 01, 2009, 09:58:23 ÖS »

???sizce maliye 40.000 öğretmen atamasını bütçe yetersizliğinden dolayı sözleşmeli olarak atar mı?yoksa; dilim varmıyor söylemeye ...şimdiden kpss ye hazırlanmak lazım... Sad Undecided

Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #2 : Ekim 01, 2009, 10:34:11 ÖS »

Hocam artık bu devirde sözleşmeli , kadrolu seçim yapma gibi bir lüksümüz kalmadı. Devlet ne görev verdiyse yapacaz mecburen. Sizin bölümünüz okul öncesi öğretmenliği bildiğim kadarıyla. Boşta kalma şansınız çok düşük, içinizi ferah tutun... Ayrıca sözleşmeli öğretmenlikte kalkacak ... Siz dua edinde sözleşmeli öğretmen alımı olsun , yoksa sözleşmeli atananlar kadrolu için başvuracakları için size , bize mümkün değil sıra gelmez...  Cry

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Editör Adayı
Süper Üye
Üye No: 13627
Mesleği: Sınıf Öğretmeni

« Yanıtla #3 : Ekim 02, 2009, 12:08:00 ÖS »

arkadaşlar atanamayan arkadaşlarımız için sözleşmeli alınmasını istiyoruz ama bir taraftanda biz sözleşmeli öğretmenler kadroya geçmek istiyoruz. artık hayırlısı sözleşmeli alınsın biz nasıl olsa bir şekilde kadroya geçeriz sizlerinde atanmasını istiyoruz.Smiley

« Son Düzenleme: Ekim 02, 2009, 02:42:35 ÖS Gönderen: KILIC » Logged
Etiket:
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!