Yeni Üye
Üye No: 24270
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 01, 2009, 09:58:23 ÖS » |
|
???sizce maliye 40.000 öğretmen atamasını bütçe yetersizliğinden dolayı sözleşmeli olarak atar mı?yoksa; dilim varmıyor söylemeye ...şimdiden kpss ye hazırlanmak lazım...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 01, 2009, 10:34:11 ÖS » |
|
Hocam artık bu devirde sözleşmeli , kadrolu seçim yapma gibi bir lüksümüz kalmadı. Devlet ne görev verdiyse yapacaz mecburen. Sizin bölümünüz okul öncesi öğretmenliği bildiğim kadarıyla. Boşta kalma şansınız çok düşük, içinizi ferah tutun... Ayrıca sözleşmeli öğretmenlikte kalkacak ... Siz dua edinde sözleşmeli öğretmen alımı olsun , yoksa sözleşmeli atananlar kadrolu için başvuracakları için size , bize mümkün değil sıra gelmez...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Editör Adayı
Süper Üye
Üye No: 13627
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 02, 2009, 12:08:00 ÖS » |
|
arkadaşlar atanamayan arkadaşlarımız için sözleşmeli alınmasını istiyoruz ama bir taraftanda biz sözleşmeli öğretmenler kadroya geçmek istiyoruz. artık hayırlısı sözleşmeli alınsın biz nasıl olsa bir şekilde kadroya geçeriz sizlerinde atanmasını istiyoruz.  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 02, 2009, 02:42:35 ÖS Gönderen: KILIC »
|
|
|
| |
| | |