Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Şubat 09, 2012, 07:08:46 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: 2009 Kpss Taban Puanları (Hem okullar için , hem branşlar için)  (Okunma Sayısı 53271 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1

« : Ağustos 18, 2009, 02:57:09 ÖÖ »

2009 Kpss Taban Puanları (Hem okullar için , hem branşlar için)

Okulların ve branşların taban puanları , minumum puanlar bu başlık altında verilecektir...

2009 kpss sonuçlarına göre gerçekleşecek atamaların ne zaman yapılacağı konusunda meraklı bir bekleyiş içinde bulunduğumuz bugünlerde, 2009 da yapılan atamaların taban ve tavan puanları , hangi okula kaç puanla atama yapıldığı konusunda araştırmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz...

-----2009 Eylül Ayı Atama sonuçları açıklandığı için konu düzenlenmiştir(14 Eylül 2009)------

2009-2 Kpss Atamaları sonucu açıklanan puanlar aşağıdaki başlıklarda paylaşılacaktır. Atanma sayfanızda , tercih yaptığınız okul ve illerin puanlarını gördüğünüz zaman sizde paylaşırsanız memnun oluruz. Unutmayın , gelecek atamalarda tercih yapacak kişilerin bu puanlara ihtiyaçları var...

2009-2 Eylül Ataması Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Puanları

2009-2 Eylül Ataması İngilizce Öğretmenliği Puanları

2009-2 Eylül Ataması Türkçe Öğretmenliği Puanları

2009-2 Eylül Ataması Teknoloji ve Tasarım Öğretmenliği Puanları

2009-2 Eylül Ataması Resim Öğretmenliği Puanları

2009-2 Eylül Ataması Sınıf Öğretmenliği Puanları

2009-2 Eylül Atamasında Fen Bilgisi Öğretmenliği Puanları

2009-2 Eylül Atamasında İlköğretim Matematik Öğretmenliği Puanları

2009-2 Eylül Atamasında Okul Öncesi Puanları

2009-2 Eylül Ataması Tarih Öğretmenliği Puanları

2009-2 Eylül Ataması Kimya Öğretmenliği Puanları

2009-2 Eylül Ataması Bilişim Teknolojileri Okul Puanları

----------------------------------------------------------------
2009-2 ÖĞRETMENLİK İÇİN BASVURU VE ATAMA KILAVUZU açıklandı , konuyu ziyaret etmek için tıklayın(31 Ağustos 2009)

2009-2 atamaları için il il okul listelerini ve kontenjan listelerini yayınlamaya başladık. Çalışmalarımızı istek üzerine yaptığımız için ilk önce Okul Öncesi Öğretmenliği ile başladık... Aşağıda konunun linki verilmiştir...

2009-2 Okul Öncesi Öğretmenliği İllere Göre Okul Listeleri(Sözleşmeli - Kadrolu)(1 Eylül 2009)

Sınıf Öğretmenliğinide ekledik...
2009-2 Sınıf Öğretmenliği İllere Göre Okul Listeleri(Sözleşmeli - Kadrolu)(1 Eylül 2009)

İngilizce Öğretmenliği eklendi
2009-2 İngilizce Öğretmenliği İllere Göre Okul Listeleri(Sözleşmeli - Kadrolu)(1 Eylül 2009)

Türkçe Öğretmenliği eklendi
2009-2 Türkçe Öğretmenliği İllere Göre Okul Listeleri(Sözleşmeli - Kadrolu)(1 Eylül 2009)

Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği eklendi
2009-2 Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği İllere Göre Okul Listeleri(Sözleşmeli - Kadrolu)(1 Eylül 2009)

İlköğretim Matematik Öğretmenliği eklendi
2009-2 İlköğretim Matematik Öğretmenliği İllere Göre Okul Listeleri(Sözleşmeli - Kadrolu)(2 Eylül 2009)

Fen ve Teknoloji/Fen Bilgisi Öğretmenliği eklendi
2009-2 Fen Bilgisi Öğretmenliği İllere Göre Okul Listeleri(Sözleşmeli - Kadrolu)(2 Eylül 2009)

------------------------------------------------------------------------

Kpss atamaları sonucundaki okul puanları konusu uzun olduğu için ayrı başlıklar halinde verilmiştir. (Bu listeleri bizlerle paylaşan tegmenmy adlı Editörümüze teşekkürü bir borç biliriz...) Taban puanlar ikinci mesajda verilecektir...

Anahtar Kelimeler : 2009 kpss sonucu okulların puanları , okulların taban puanları , hangi okula kaç puanla öğretmen atandı, okul puanı, ilköğretim okulunun puanı , 2008 kpss , sözleşmeli , sozlesmeli, sözleşmeli öğretmenlik, kadrolu , kadro

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

« Son Düzenleme: Eylül 15, 2009, 07:42:45 ÖS Gönderen: edubilim » Logged

2009-2010 İlköğretim Yıllık Planları(Tüm Dersler)

1. Sınıf  - 2. Sınıf - 3.Sınıf - 4.Sınıf - 5.Sınıf - 6.Sınıf - 7.Sınıf - 8.Sınıf
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1

« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2009, 03:03:47 ÖÖ »

2009 ve 2008 Kpss sonuçlarına göre yapılan atamalarda taban puanlar , alınan öğretmen sayıları....

Listeler resim olarak aşağıda verilmiştir. Resimlerin üstlerine tıklayarak büyütebilirsiniz...

2009-1 Sözleşmeli Görevlendirme Taban Puanları

2009-1 Açıktan Atama Alanların Taban Puanları

2009-1 İlk Atama Taban Puanları

2009-1 Kurumlararası Atama Alanların Taban Puanları

2008-2 Ek Sözleşmeli Öğretmen Görevlendirme Taban Puanları

2008-2 Kadrolu İlk Atama Alanlar Bazında Taban Puanları

2008-2 İlk Defa Sözleşmeli Görevlendirme Alanlar Bazında Taban Puanları

2008 Kurumlararası Atama Alanlar Bazında Taban Puanları

2008 Açıktan Atama Alanlar Bazında Taban Puanları

2008 Açıktan Sözleşmeli Görevlendirme Alanlar Bazında Taban Puanları

2008-1 Kadrolu Öğretmen Atamaları Taban Puanları

2008-1 Sözleşmeli Öğretmen Atama Taban Puanları

Anahtar Kelimeler : öğretmenliği taban puanları , tavan puanları , alınan öğretmen sayısı, alınacak öğretmen sayısı, 2009 kpss taban puanları , kpss 2009 taban puanları , kpps,  beden eğitimi , bilişim teknolojileri, biyoloji, coğrafya, çocuk gelişimi ve eğitimi, din kült. ve ahl.bil., elektrik-elektronik teknolojisi-1, felsefe, fen ve teknoloji/fen bilgisi, giyim üretim teknolojisi, görme engelliler, sınıfı öğretmenliği, i.h.l. meslek dersleri ,ihl meslek dersleri ,Arapça, ilköğretim matematik öğr., İngilizce, işitme engelliler sınıfı öğretmenliği ,kimya ,matematik, muhasebe ve finansman, müzik ,okul öncesi öğrt, rehber öğretmen ,resim iş/resim/görsel sanatlar, sağlık bilgisi ,sınıf öğretmenliği ,sosyal bilgile, tarih ,teknoloji ve tasarım, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, türk dili ve edebiyatı/dil ve anlatım/türk edebiyatı, Türkçe, yiyecek içecekhizmetleri, zihin engelliler sınıfı öğretmenliği

« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2009, 04:42:38 ÖÖ Gönderen: admin » Logged

2009-2010 İlköğretim Yıllık Planları(Tüm Dersler)

1. Sınıf  - 2. Sınıf - 3.Sınıf - 4.Sınıf - 5.Sınıf - 6.Sınıf - 7.Sınıf - 8.Sınıf
Tam Üye
Üye No: 58

« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2009, 09:36:28 ÖÖ »

2009 öğretmen atama kontenjanları da belli olsaydı herkes rahatlayacak tedirgin bekleme sona erecektir.
Bu kadar sorumsuzluk bugune kadar görülmemiştir.
Nisan ayında yayınlanan klavuza göre Ağustos ayının ilk haftası kontenjanların belli olacağı  personel.meb.gov.tr adresinden yayınlanacağı belirtilmiş ancak Ağustos ayının 3.haftası yavaş yavaş geride kalıyor ama hala bir açıklma yok.

Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2009, 03:07:14 ÖS »

Teşekkürler , faydalı bir paylaşım olmuş... Birde meb atama kontenjanlarını açıklasa Sad Bıktım artık "2009 ağustos atamaları ne zaman belli olacak? " sorusuna cevap verememekten... Sad Bir gün de uyansam "2009 ağustos atamaları açıklandı , 30 bin öğretmen alınacak" diye bir haber okusam ne güzel olur  Smiley (15 bin öğretmen alınacak diye söylenti var ama ben hayal kuruyorum işte Smiley )

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2009, 03:31:57 ÖS »

Mesajı attıktan sonra yeni bir haber yayınlandı...

Milli Eğitim 15 bin öğretmen atayacak

Milli Eğitim Bakanlığı, 10 bini sözleşmeli, 5 bini kadrolu toplam 15 bin öğretmen ataması yapacak. Bakanlık atamalar için 26 Ağustos 2009 tarihini bekliyor.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bakanlık atamalar için 26 Ağustos 2009 tarihinde sonuçlanacak öğretmenlerin özür grubuna göre yer değiştirme sonuçlarını bekliyor.

Buna göre bakanlık, illerden 31 Ağustos-4 Eylül 2009 tarihleri arasında yer değiştirme sonuçlarına göre boşalan kontenjanları kurum ve alan bazında isteyecek. Buna göre atanacak öğretmenlerin hangi branşlarda olacağı belirlenecek.

MEB, 10 bin sözleşmeli ve 5 bin kadrolu öğretmenin ataması için başvuruları 4-14 Eylül 2009 tarihleri arasında almayı, atamaları da 15 Eylül 2009 tarihinde yapmayı planlıyor.

İhtiyaç doğrultusunda atanacak öğretmen sayısının yaklaşık 16 bine çıkması da bekleniyor.

Kaynak : haber7.com

Etiketler: milli eğitim bakanlığı ,öğretmen atama, 2009 ağustos atamaları ne zaman , ağustos öğretmen atamaları, 2009 kpss öğretmen atamaları

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« Yanıtla #5 : Ağustos 18, 2009, 05:01:27 ÖS »

Teşekkürler paylaştığınız bilgiler için...

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #6 : Ağustos 18, 2009, 07:50:28 ÖS »

Beklemekten başka şansımız yok. Atamalarla ilgi resmi açıklama yapıldığında 2009 Kpss branş bazında sıralama ile ilgili listeleride bu sayfada yayınlayacağız...(İnşallah) Kpss branş bazında sıralamaları merak edenler , ayrıca atamalar hakkında güncel bilgiler için www.edubilim.com ' u takip etmeye devam edin...

Bu bekleme sürecinde 2009 -1 Sözleşmeli Öğretmen atamaları için yaptığımız haberi kontrol edebilirsiniz...

2009 -1 Sözleşmeli Öğretmenlik Branş bazında sıralamalar - Kontenjanlar - vb

Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #7 : Ağustos 19, 2009, 07:18:55 ÖÖ »

paylaşım için teşekkürler...

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Yeni Üye
*
Üye No: 9299

« Yanıtla #8 : Ağustos 19, 2009, 11:25:18 ÖÖ »

Atamalarla ilgili çok faydalı bilgiler vermişsiniz. Teşekkürler...

Editor
Yeni Üye
Üye No: 66

« Yanıtla #9 : Ağustos 19, 2009, 11:31:19 ÖÖ »

atamalr 15 eylül de başlayacak ne kadar az para verirsek o kadar kar ederiz hesabı kasım da şubat ta her iki atamada da gittik ama eğitim ödeneği alamadık sayın site yönetimi  ara atamalarda da eğitim ödeneği verilmesi konusunu anasayfaya taşıyın bu haksızlık giderilsin goreve hangi donemde başlamış olursa olsun bir öğretmen eğitim ödeneği almalıdır

Bir kadın erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı, o gölgede dinlenmesini bilecek kadar duygulu olmalıdır...
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #10 : Ağustos 19, 2009, 11:43:26 ÖÖ »

hocam haklısın bu konuyu mahkemeye götürdük ve Van bölge idare mahkemesi sanırım bu konuda lehimize karar verdi ama hala hak edilen paralar Öğretmenlerimizin hesabına yatmadı.Bu işin peşini bırakmayacaz edubilim olarak bizlerde....

Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #11 : Ağustos 19, 2009, 06:08:38 ÖS »

Ortada bir haksızlık varsa bunu ilgililere duyurmak bizim işimiz. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda en kısa zamanda bir haber yayınlayacaz..( inşallah ) Ben anlamıyorum zaten , neden bu işleri hakkıyla ve düzenli olarak yapmıyorlar!..... Okullar başlamadan en az bir ay önce yapsalar atamaları , öğretmenler yerlerine ve öğretmenliğe alışsalar bu sürede, daha mantıklı olmaz mı?

Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #12 : Ağustos 20, 2009, 04:38:36 ÖS »

Bu haberi yayınlamak istemiyordum ama sürekli yayınla diye uyarı alınca bende yayınlamaya karar verdim. 15 bin öğretmenden 8 bini okul öncesiyse , diğer branşlara ne kaldı???

8 bin anaokulu öğretmeni alınacak

Milli Eğitim Bakanı Çubukçu, öğretmen atamalarına ilişkin konuştu. 15 bin öğretmen atayacaklarını belirten Çubukçu, kadroların çoğunluğunun okul öncesi eğitime ayrılacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 10 bini sözleşmeli, 5 bini kadrolu toplam 15 bin öğretmenin atamasını 14 Eylül 2009 tarihinde yapacaklarını bildirdi.

Çubukçu, Başkent Öğretmenevi'nde düzenlenen, yurt dışındaki Türk çocuklarının eğitimlerine yönelik ''Uzaktaki Yakınlarımız Projesi'' paylaşım programı ve paneline katıldı.

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çubukçu, öğretmen atamalarına ilişkin olarak, 15 bin öğretmen atayacaklarını hatırlattı. Çubukçu, ''Bunların yaklaşık 10 bini sözleşmeli olacak, 5 bini de kadrolu olarak atanacak. Bu bizim Maliye'den daha önce aldığımız kadrolardı. Biliyorsunuz benim Bakan olarak bir açıklamam var, 'Bundan sonra sözleşmeli öğretmen almayacağız' diye. Bu ağustos sürecinden sonra ikinci etap sözleşmelileri kadrolu olarak alacağız. 31 Ağustos-11 Eylül 2009 tarihleri arasında başvurular yapılacak, 14 Eylül 2009 tarihinde ise atamaları yapılacak ve internet yoluyla duyurulacak'' dedi.

Nimet Çubukçu, kadroların büyük bir çoğunluğunun okul öncesi eğitim için ayrılacağını ifade ederek, okul öncesi eğitimi zorunlu hale getirdiklerini, önümüzdeki yıl içinde de yaygınlaştırılacağını söyledi.

Bir soru üzerine, Kasım ayında da öğretmen ataması yapacaklarını, ancak bu atamaların sözleşmeli değil, kadrolu atama olacağını vurgulayan Çubukçu, ''Bundan sonrakiler hep kadrolu olacak'' diye konuştu.

Çubukçu, ''Okul öncesi için ne kadar kadro düşünülüyor?'' sorusuna, ''İlk etapta 10 bin civarındaki atamanın yaklaşık 8 binini okul öncesi eğitim için düşünüyoruz'' yanıtını verdi.

Bir gazetecinin ''Okulların 28 Eylül 2009 tarihinde açılacağına ilişkin bazı söylentiler var. Bu konuda bir gelişme var mı?'' sorusu üzerine Çubukçu, ''Şu anda öyle bir şey yok, ama biliyorsunuz ki okulların açılışı da dahil her şey Bakanlar Kurulu'nda görüşülebiliyor. Şu anda böyle bir durum söz konusu değil. 24 Eylülde açılacak diyoruz'' dedi.

AA

Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
Mesleği: Öğrenci

« Yanıtla #13 : Ağustos 20, 2009, 10:42:21 ÖS »

teşekkürler paylaşım için...

]
Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda
Senin varolduğunu bilmek...
Administrator
Uzman Üye

« Yanıtla #14 : Ağustos 21, 2009, 01:47:54 ÖS »

....

Tam Üye
Üye No: 58

« Yanıtla #15 : Ağustos 22, 2009, 12:15:36 ÖÖ »

Kasımda yapılan atamalar yine olacak mı ? KASIM ataması kadrolu olacak deniliyor ama ben arada atama yapılacağını sanmıyorum. bilen varsa...........

Yeni Üye
*
Üye No: 10089

« Yanıtla #16 : Ağustos 25, 2009, 02:36:38 ÖS »

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
Mesleği: Öğretim Görevlisi

« Yanıtla #17 : Eylül 01, 2009, 01:13:35 ÖS »

2009 Öğretmen Atamaları için Kontenjanlar belli oldu, Tercih sayfları da açıldı artık yeni bir bekleyiş ve heyecan başladı.
Herkese kolay gelsin.

Tüm okulların listesi .pdf ve excell dosyası olarak  hazırlanıyor... Okulların Listelerini ayrıntılı şekilde görebilmek için bizden ayrılmayın..

Etiket: 2009 kpss  kpss 2009   atamalar   taban puanlar  tavan puanlar 2009 kpss taban puanları kpss tercihleri kpss tercih formu 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!