Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com

Duyurular:
Haziran'da 10 bin öğretmen ataması yapılacak

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mart 10, 2010, 11:43:46 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  

Gönderen Konu: 2009 Aralık Ayı Ek Ataması Fen ve Teknoloji Öğretmenliği İl İl Okul Listeleri  (Okunma Sayısı 842 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Aralık 22, 2009, 05:14:24 ÖS »

2009 Aralık Ayı Ek Ataması Fen ve Teknoloji Öğretmenliği İl İl Okul Listeleri ve Kontenjanlar

Edubilim olarak 2009 Aralık ayı ek atamalarında da fen ve teknoloji öğretmenliği için il il okul listelerini hazırladık. Mebde teker teker seçim yapmak yerine bu listeden tüm okulları ve kontenjan sayılarını görebilirsiniz...

Not: Bu listeler Aralık Ayında ikinci olarak yapılacak olan ek atamaların listesidir.... (Sözleşmeli)

Bu listeyi hazırlamamızda bize yardımcı olan Ayşe Demirkan hocamıza sonsuz teşekkürler...Atamalar başlar başlamaz bizlerden istekte bulunan değerli öğretmen arkadaşlarımıza da çok çok teşekkür ederiz...

Dosyayı ekte veriyorum. Dosya pdf dosyası  ve 3,60 mb büyüklüğünde... İndirmede veya açmada bir sorun yaşarsanız buraya yazın yardımcı olmaya çalışalım...

Ekteki dosyayı görmek ve indirmek için üye olmanız gerekiyor. Bu kadar büyük bir emek karşılığında bir dakikanızı ayırarak üye olmak zor olmasa gerek...

Üye olduktan sonra anasayfaya yönlendirilirseniz , forumun en üstünde yer alan duyurular bölümünden konuya ulaşabilirsiniz...

Ekteki dosyalar burada yazan yazının altındaki linke tıkladıktan sonra açılan sayfada 30 saniye bekleyip , dosyayı indir butonunun aktif olmasını bekleyin.... Aktif olduktan sonra indirme butonuna basın...

Başka her türlü soru ve sorununuzda edubilim@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Teşekkürlerinizi eksik etmeyin lütfen...

Anahtar Kelimeler : 2009 aralık ayı ek atamaları , fen ve teknoloji öğretmenliği il il okul listeleri , okul listeleri , kontenjanlar , yeni atamalar , son atamalar , dosya , indir , download

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Ekteki Dosyalar Burada

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...

''Dünya insanLarı içerisinde AnadoLu insanı,AnadoLu dada Erzurum insanLarı başLı başına bir âLemdir''(Senai  Demirci)
Yeni Üye
*
Üye No: 43357
Mesleği: Fen ve Teknoloji Öğretmeni

« Yanıtla #1 : Aralık 22, 2009, 06:20:34 ÖS »

bu listenin excelde kaydedilmiş hali var mıdır acaba Huh?

Yeni Üye
*
Üye No: 33959
Mesleği: Fen ve Teknoloji Öğretmeni

« Yanıtla #2 : Aralık 23, 2009, 02:36:10 ÖS »

hocam bize çok yardımcı oluyorsunuz hep allah razı olsun elinize sağlık

''Bir kimse kendisi için istediğini müsülman kardeşi için de istemezse gerçek mü'min olamaz''
Etiket: 2009 aralık ayı ek ataması  fen ve teknoloji  il il okul listeleri   kontenjan 
  Sayfa: [1]  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map I Reklam
Edu Sohbet -Webmaster -Edubilim2 -Oyunpiyatforum - Edukeyf -

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20 -21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46-47-48-49-50

Web Stats

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Çok kısa bir süre sonra sitemize
yalnızca davetiye ile üye olunabilecek...
 Hem davetiye hakkı kazanmak için hem de sitemizdeki dosyaları indirebilmek için lütfen üye olun...
Üyelik tamamen ücretsizdir, üye olmak için tıklayın