Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 04, 2009, 04:06:38 ÖS » |
|
Dosya Yazdırma Bir öğretmen arkadaşımız bu dosyayı nasıl yazdırabileceğini sormuş. Yazdırmak için önce dosyayı indirin , dosya menüsünden yazdıra tıklayın.... Sayfa sayısı 38 olduğu için bu sizin için masraflı olur onun için bir yaprakta en azından iki tane sayfa yazdırırsanız iyi olur. Bunun içinde sayfa ölçekleme kısmından yaprak başına çoklu sayfaları seçin ve alttan yaprak başına sayfa sayısını istediğiniz kadar seçin. (Benim tavsiyem 2 dir , rahat okunur ama ben okuyabilirim diyorsanız sayfa başına daha fazla sayfada seçebilirsiniz.) İlk önce bir deneme yapın daha sonra tamamını çıkartın... İkinci bir öneri ise yine yazdırdan , sayfa ölçeklemeden kitapçık yazdırmayı seçerseniz arkalı önlü yazdırmış ve sayfa sayısını düşürmüş olursunuz... Önerileri için tearsdry hocamıza teşekkürler  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2009, 05:47:41 ÖS Gönderen: KILIC »
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 38283
Mesleği: Öğretmen
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 04, 2009, 04:16:51 ÖS » |
|
KILIC hocam çok teşekkürler emeğinize sağlık Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15104
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 04, 2009, 04:22:06 ÖS » |
|
cok ama cokk tesekkürler bu paylaşımınız için..gercekten siz yapmasanız biz binlerce kişi öle bakakalmıştık listeye..işlerimizi daha da kolaylaştırdıınız için ellerinize saglık..herzaman takipciniz olucam bundan sonra..  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 04, 2009, 04:27:41 ÖS » |
|
Tüm teşekkürlerinize , teşekkür ediyorum. Mesaj yazma nezaketini her öğretmen arkadaş göstermiyor. Bu duyarlı davranışınız için ne kadar teşekkür etsek azdır... Elimizden geldiği kadar tercih yapacak arkadaşların işlerini kolaylaştıracak bilgileri biraraya getirmeye çalışıyoruz. Bunun için çokta zaman ve emek harcıyoruz.. İnşallah faydalı olur hocam... herzaman takipciniz olucam bundan sonra.. İnşallah.. İnşallah başka konulardada Edubilimde paylaşımlarınızı görürüz  Sorun yaşayan olursa buraya yazabileceği gibi , edubilim@gmail.com adresine mailde atabilir. İlginiz için tekrar tekrar teşekkürler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 18020
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 04, 2009, 04:37:43 ÖS » |
|
hocam çok teşekkurler sabahtan beri arıyorum sadece burada var emeğinize sağlık Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 33849
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2009, 04:38:02 ÖS » |
|
çok ama çoook teşekkürler ellerinize sağlık gercekten büyük emek Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 04, 2009, 04:43:42 ÖS » |
|
hocam çok teşekkurler sabahtan beri arıyorum sadece burada var emeğinize sağlık hocam bu zahmete bizden başkası katlanmıyor ama bizdeki dosyaları hemen indirip başka sitelere yüklüyorlar ve biz hazırladık diye yayına sunuyorlar. Bu yüzden dosyada kopyalama engeli var , tabi bu kopyalamaya engel değil ama bu özellik , o emek hırsızların ürünü... :'( Tanıdığınız tüm öğretmen arkadaşlarınıza www.edubilim.com u tavsiye ederseniz memnun oluruz. Böylelikle daha fazla kişi bu hizmetten yararlanmış olur burcin987 ve tunakal hocam , mesaj yazdığınız için biz teşekkür ederiz... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 20539
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 04, 2009, 04:49:11 ÖS » |
|
emeğinize sağlık o kadar ii oldu ki bu edu bilime çook teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 17420
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 04, 2009, 04:52:35 ÖS » |
|
hocam ingilizce de hazırlanacak mı acaba  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 04, 2009, 04:57:47 ÖS » |
|
esin y hocam , her atamada yanımızda olduğunuz için biz teşekkür ederiz... berke_han hocam ingilizceyi listeme aldım ama ondan önce okul öncesi var birkaç saat içinde hazır olur... Bizi takip etmeye devam edin  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 17420
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 04, 2009, 05:04:28 ÖS » |
|
kılıc hocam teşekkürler ilginiz için  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 24305
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 04, 2009, 05:09:01 ÖS » |
|
çook teşekkürler ellerinize emeğinize sağlık büyük hizmet
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 14091
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 04, 2009, 05:25:59 ÖS » |
|
elleriniz dert görmesin işimiz kolaylaştı.Sağolun Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Yeni Üye
Üye No: 66
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 04, 2009, 05:36:19 ÖS » |
|
son 2 yıldır bu site atamalr ile ilgili çok güzel bilgiler veriyor gerçekten emeğinize sağlık tüm çalışanları tebrik ederim gerçekten hiçbir sitede olmayan listeyi yaparak birçok arkadasa yardımcı oluyorsunuz çok çok sağolun Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bir kadın erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı, o gölgede dinlenmesini bilecek kadar duygulu olmalıdır...
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 16
crpe diem.
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 04, 2009, 06:30:56 ÖS » |
|
Emeği geçen, Katkısı olan tüm kişiye ve kişilere TEŞEKKÜRLER..Yardımlarınızın karşılığı olarak sizlere yapılan, Hayır dualarınız hiç eksik olmasın, her ziyaretçi binlerce kez dua etsin..ve bu hizmeti sunup da atanmayı bekleyen öğretmen adayı arkadaşlar tez zamanda atanabilsin (amin) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 17724
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 04, 2009, 06:31:45 ÖS » |
|
ingilizceyi sabırsızlıkla beklyrz hocam, emeğinize sağlık...! Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 04, 2009, 06:35:49 ÖS » |
|
Emeği geçen, Katkısı olan tüm kişiye ve kişilere TEŞEKKÜRLER.. Yardımlarınızın karşılığı olarak sizlere yapılan, Hayır dualarınız hiç eksik olmasın, her ziyaretçi binlerce kez dua etsin..ve bu hizmeti sunup da atanmayı bekleyen öğretmen adayı arkadaşlar tez zamanda atanabilsin (amin) Amin... Bu güzel dua için teşekkürler hocam. Tüm atama bekleyen öğretmen arkadaşların en kısa zamanda atanması dileğiyle... (İçinde de Edubilim Editörlerinin) İngilizceye başladım cymcym hocam yarım saate kadar hazır olur  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 04, 2009, 06:37:26 ÖS » |
|
Bende ingilizceyi görmek istiyorum Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 04, 2009, 06:39:24 ÖS » |
|
Emeği geçen, Katkısı olan tüm kişiye ve kişilere TEŞEKKÜRLER..Yardımlarınızın karşılığı olarak sizlere yapılan, Hayır dualarınız hiç eksik olmasın, her ziyaretçi binlerce kez dua etsin..ve bu hizmeti sunup da atanmayı bekleyen öğretmen adayı arkadaşlar tez zamanda atanabilsin (amin) Amin A.BetüL hocam  Benim tercih hakkım bile yok çok üzgünüm ama hakkımızda hayırlısı.. Keşke bekleyen herkes atansa.. Emeğine sağlık bu arada KILIC.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | |