Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Şubat 09, 2012, 09:49:54 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: 2009 Aralık Atamaları Din Kültürü Öğret. il ve okulların taban puanları(Kadrolu)  (Okunma Sayısı 1463 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« : Aralık 16, 2009, 12:43:42 ÖS »

2009 Aralık Atamaları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği il ve okulların taban puanları (Kadrolu)

Meb bu atamada bizleri şaşırttı ve tüm bölümler için minimum puanları kendi yayınladı. Aşağıda verilen dosyaları indirerek tüm okullara ve puanlara ulaşabilirsiniz...

Kurum Bazında Minumum Puanlar için tıklayınız...

Alan Bazında Minumum Puanlar için tıklayınız...

---------------Minimum Puanların Meb tarafından açıklanmasıyla konu yeniden düzenlenmiştir---------------

2009 aralık ayı kadrolu öğretmen atamalarında , atanma puanınızı ve atanma sayfanızdaki diğer okulların puanlarını buraya yazarsanız memnun oluruz.. Böylece ilerde tercih yapacak arkadaşlarda bilgi sahibi olmuş olurlar...Belki beş dakika zaman ayırmanız gerekecek ama bu davranışınız kimbilir kaç tane öğretmen adayının bilinçli tercih yapmasını sağlayacak ve kimbilir kaç kişiye faydanız dokunacak!!!...(İyi düşünün ve puanlarınızı paylaşmaktan çekinmeyin)

Puanları,atama sayfasında yer alan şekilde verirseniz memnun oluruz...
Yani  1.Sıra 2.Tercihler  3.M. Puanlar  4.İl Min Puan

Gönderdiğiniz puanlar çok kısa bir süre sonra liste haline getirilecektir...

Not:  Aradığım okulun puanı niye yok diye sormak yerine , kendi puanlarınızı paylaşınki , diğer öğretmen arkadaşlarda okul puanları hakkında bilgi sahibi olsunlar...

Not2: Puanlarını paylaşan tüm öğretmen arkadaşlara sonsuz teşekkürler....

Yapmanız gerekenleri , puanlarını nasıl paylaşacağını bilmeyen öğretmen arkadaşlar için kısaca anlatalım...

Edubilime Üyeyseniz
Üstte yer alan hızlı giriş formuna kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin ve "Giriş Yap " butonuna basın... Daha sonra anasayfaya yönlendirileceksiniz. Oradan konuya geri gelmek için internet explorer ın Geri butonuna basın ve puan paylaşma sayfasına gelin. Sayfayı yenilediğinizde üye girişiniz yapılmış olacak... (F5 e basın) En son olarak Yanıtla butonuna tıklayarak bu konuya cevap yazabilirsiniz...

Edubilime daha önce üye olmadıysanız...
Üst menüde yer alan kayıt butonuna sağ tıklayın ve "yeni pencerede aç" a tıklayın. Oradaki kayıt forumunu doldurun ve altta yer alan "Kayıt" butonuna basın. Daha sonra anasayfaya yönlendirileceksiniz... O sayfayı kapatın ve puanlarınızı paylaşacağınız sayfayı yani bu sayfayı yenileyin.(F5 e basın) Daha sonra yanıtla butonuna basarak bu konuya cevabınızı yazabilirsiniz. Yani önce üye olmanız daha sonra bu sayfaya geri gelerek konuya cevap yazmanız gerekmekte...

Sorun yaşayanlar edubilim@gmail.com adresine mail atarak , sorunlarını bildirebilirler...

Not: Gönderdiğiniz puanlar , geçmiş atamalarda olduğu gibi , daha sonra liste haline getirilecektir.

Anahtar Kelimeler :2009 aralık ayı atamaları , 2009 aralık ayı okul puanları , din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği taban puanları , kim kaçla atandı, kim nereye kaç puanla atandı, aralık atamaları taban puanları , okulların minumum puanları , il minimum puanları...

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

« Son Düzenleme: Aralık 19, 2009, 02:34:19 ÖÖ Gönderen: KILIC » Logged

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #1 : Aralık 16, 2009, 01:58:12 ÖS »

Minimum puanları içeren sonuçlar daha sonra yayınlanacağı için minimum puanların görüneceği sayfa açıldığında tercih listenizdeki tüm okulları ve puanlarını burada paylaşırsanız memnun oluruz...

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #2 : Aralık 17, 2009, 06:44:31 ÖS »

Meb bu atamada bizleri şaşırttı ve tüm bölümler için minimum puanları kendi yayınladı. Aşağıda verilen dosyaları indirerek tüm okullara ve puanlara ulaşabilirsiniz...

Kurum Bazında Minumum Puanlar için tıklayınız...

Alan Bazında Minumum Puanlar için tıklayınız...

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Etiket: 2009 aralık ayı atamaları   taban puanlar  il puanlar  okul puanları  DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!