Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 24, 2009, 07:43:11 ÖS » |
|
YILLIK PLAN
2009– 2010 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Öncesi Eğitim Kurumları İçin Yıllık ve Günlük Planlar
2009– 2010 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Öncesi Eğitim Kurumları İçin Günlük Planlar
Dosyalar ektedir... Bu planları bizimle paylaşan "esresr" hocamıza sonsuz teşekkürler...
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 28417
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 24, 2009, 08:43:28 ÖS » |
|
rica ederim  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 24, 2009, 09:45:31 ÖS » |
|
Keşke herkes sizin gibi anlayışlı olabilse hocam... Neredeyse bir aydır bu planları arıyoruz ama hiç kimse paylaşmıyordu... En azından birileri kullanıyormu kullanmıyormu , onu öğrenmek istedik ama hiç kimse mesaj yazmadı. Bugün kendi elindeki dosyaları paylaşmayanlar , yarın aradıklarını bulamayacaklar , bunun farkında değilller.... Lafı fazla uzatmayayım , anlayışınız için tekrar teşekkürler... Edubilim olarak sizin gibi değerli bir öğretmenimizi aramızda görmekten çok mutluyuz...  Planlar için vakit geçti ama birilerinin yinede işine yarar inşallah! Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 29564
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 24, 2009, 11:43:54 ÖS » |
|
çok tşk ederim hocam Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2009, 12:10:47 ÖÖ » |
|
çok tşk ederim hocam emel54 Hocam, ilginiz ve mesaj yazma nezaketini gösterdiğiniz için biz de size teşekkür ederiz... İnşallah işinize yaramıştır... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 28417
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 25, 2009, 03:53:17 ÖS » |
|
yazdıklarınız için ben teşekkür ederim zor bişey değil hocam biz öğrencilerimize önce paylaşmayı öğretiyoruz bugün yaramasa yarın muhakkak birine yarayacak bu planlar ben de sizin çabanız için sizi tebrik ediyorum Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 27440
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2009, 11:29:03 ÖS » |
|
valla planlar için çooook teşekkürler. çok makbule geçti  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 29, 2009, 11:33:00 ÖS » |
|
karayel hocam , çok istemiştiniz bu dosyaları , umarım gerçekten işinize yaramıştır... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 27866
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 31, 2009, 11:24:39 ÖS » |
|
uzun süredir arıyordum paylaşım için çok teşekkür ederim  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 31831
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 02, 2009, 11:18:46 ÖS » |
|
cok tesekkur ederım Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 27440
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 04, 2009, 01:59:00 ÖS » |
|
işime yaramazmı elbette işime yaradı tekrar teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 32420
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 04, 2009, 10:16:49 ÖS » |
|
saygıdeger hocamin eline koluna saglık çok tesekkür ederim ayrıca sitede emegi gecen tum arkadaslara Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 04, 2009, 10:26:53 ÖS » |
|
Biz teşekkür ederiz reneystwo hocam , teşekkürlerinizi bizden esirgemediğiniz için  İnşallah esresr hocamızın gösterdiği duyarlı davranışı diğer öğretmen arkadaşlarda gösterirde , ihtiyacı olan herkes aradığına kolayca ulaşır... Edubilimde sizlerinde paylaşımlarını görmek dileğiyle  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | |