Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2009, 06:13:24 ÖS » |
|
Şiir Çocuk Yayınevi Tarafından Kullanıcılarıma Hediye Edilen Yıllık ve Günlük Planlar Ektedir. 2009-2010 3-4 yaş günlük ve yıllık planlar Bak anlat 2009-2010 yıllık ve günlük planları Neşeli Yüzler Yıllık ve Günlük Planları Powerpoint Hikayeleri (Sunum) Dosyalar ektedir...okulonceciyiz.biz adresinden alıntıdır... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 11, 2009, 06:15:20 ÖS » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 11, 2009, 06:21:27 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 11, 2009, 06:34:22 ÖS » |
|
Birçok sitede araştırdım , oluşum yayıncılığın 2009-2010 yıllık planları yok. Var olanlarda eski planlar... Bunlarda işinize yarayabilir.... 2008-2009 yıllık ve günlük planlar oluşum yayıncılıkOluşum yayıncılık 6 yaş yıllık planı Oluşum Yayıncılık 6 Yaş Günlük Planı Oluşum yayıncılık 3-5 yaş günlük planları Oluşum yayıncılık 3-5 yaş yıllık planı dosyalar ektedir...Not: 2009-2010 oluşum yayıncılığın planlarıda sitemize eklenmiştir. Aşağıda vereceğim linke tıklayın ...http://www.edubilim.com/forum/2009_2010_olusum_yayincilik_okul_oncesi_yillik_ve_gunluk_planlar-t16337.0.htmlTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 24, 2009, 11:07:06 ÖS Gönderen: KILIC »
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 27918
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 16, 2009, 12:44:21 ÖÖ » |
|
teşekkürler  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 27977
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 16, 2009, 04:48:28 ÖS » |
|
merabalar siteye yeni üye oldum.teknoloji tasarım dersinin günlük planlarını bulamıyorum yardım ederseniz sewinirim.şimdiden teşekkürler.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 16, 2009, 05:35:04 ÖS » |
|
Hocam aşağıda vereceğim linke bakın , orada işinize yarayan bilgiler verilmiş sanırım... Günlük planlar konusunda açıklamarda orada mevcut... http://www.edubilim.com/forum/2009_2010_teknoloji_tasarim_dersi_yillik_planlari6_7_ve_8_siniflar_icin-t16238.0.htmlTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 28039
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 16, 2009, 11:38:40 ÖS » |
|
planlar için teşekkürler birde bişey sorucam arkadaşlar vanda görev yapıyorum burada hazır plan istemiyolarmış müfettişler el yazısı istiyolarmış. yönetmelikte bu konu ile ilgili bişey yazıyor mu bilen varsa lütfen yazsın teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 28236
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 17, 2009, 11:24:46 ÖS » |
|
zambak yayınlarının 2009-2010 günlük planları yok mu? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 17, 2009, 11:48:02 ÖS » |
|
Mesajınız için teşekkürler (özlem) Hocam ...Ben biraz araştırdım... Zambak yayınları kendi sitesinde planları yayınlıyor... Planlarda tarih yazmıyor ama kendi sitesinde yayınladığı için güncel olmalı....(2009-2010 Eğitim - Öğretim yılı için yani) Aşağıda vereceğim linklere tıklayarak dosyaları indirebilirsiniz. (Bir sorun yaşarsanız buraya yazabilirsiniz...) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 27440
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 18, 2009, 12:25:52 ÖS » |
|
oluşum yayınlarının planlarını bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 28236
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 18, 2009, 04:45:32 ÖS » |
|
teşkkür ederim kılıc hocam.ben planları indirdim,göreve ekimde başladığım için plandandaki tarihleri 2009-2010 eğitim öğretim yılına göre uyarladım ama uyuşmadı,yine de çok sağolun. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 28600
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 19, 2009, 06:15:43 ÖS » |
|
TEŞEKKÜRLER Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 19, 2009, 06:48:29 ÖS » |
|
aysun87 TEŞEKKÜRLER Asıl biz teşekkür ederiz , mesajınız için  İnşallah faydalı olmuştur dosyalar... --------- karayel oluşum yayınlarının planlarını bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim Oluşum yayınlarının yukarıda verdiğim 2008-2009 planları dışında yeni hazırlanmış planları yok. Bazı forumlarda öğretmenler , geçen sene , çok memnun kaldıklarını , bu sene de kullanacaklarını yazmışlar. Muhtemelen bu planları düzenleyip kullanacaktırlar. Çok araştırdım ben , bulamadım. Bu mesaj 1000 kez okunmuş şu ana kadar ama bu yayıncılık hakkında bir bilgisi olan yok herhalde veya kimse paylaşma nezaketini göstermiyor  --------- (özlem) teşkkür ederim kılıc hocam.ben planları indirdim,göreve ekimde başladığım için plandandaki tarihleri 2009-2010 eğitim öğretim yılına göre uyarladım ama uyuşmadı,yine de çok sağolun. Biz teşekkür ederiz. Keşke işinize yarasaydı  Ama sizin sayenizde başkalarının işine yarayacak planları eklemiş olduk  Teşekkürler Göreve geç başladığınızdan uyuşmadı değilmi? Eğer planlarda bir hata varsa bize bildirinki düzeltmeye çalışalım... (Gerçi bunlar yayınevlerinin planları , hata olması zor ama yinede olabilir) ------------ skodas planlar için teşekkürler birde bişey sorucam arkadaşlar vanda görev yapıyorum burada hazır plan istemiyolarmış müfettişler el yazısı istiyolarmış. yönetmelikte bu konu ile ilgili bişey yazıyor mu bilen varsa lütfen yazsın teşekkürler Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap yazacaktır. Ben şimdi kendilerine iletiyorum...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 20, 2009, 10:03:40 ÖS » |
|
planlar için teşekkürler birde bişey sorucam arkadaşlar vanda görev yapıyorum burada hazır plan istemiyolarmış müfettişler el yazısı istiyolarmış. yönetmelikte bu konu ile ilgili bişey yazıyor mu bilen varsa lütfen yazsın teşekkürler
değerli hocam, okul öncesi yönetmeliğini inceledim ve yönetmelikte el yazısı yada bilgisayarla yazılması şeklinde bir maddeye rastlamadım.Normalde böyle bir şeyin olmadığını biliyordum ama sizin sorunuz üzerine bakmak gereğini duydum. Müfettişlerin bu şekilde istemelerinin sebebi başka bişey aslında, öğretmenin hazıra yönelmesini bir nevi azaltmak. Müfettişler incelemelerinin sonucunda internetten indirildiği gibi dosyaya koyulup uygulanmaya çalışıldığını bunun da eğitime zarar verdiğini söylüyorlar. Bunda da haklılar. O kadar çok hazıra alışmışız ki okulunun dahi ismini değiştirmeden yıllık plan hazırlayan öğretmenler bulunuyor. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 30804
Mesleği: Diğer Meslek Dalları
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 30, 2009, 11:23:44 ÖÖ » |
|
Merhaba sevgili anne baba, ve eğitimci arkadaşlar...
Oluşum yayıncılık adına aramış olduğunuz planlar ve oluşum yayıncılık irtibatlarımızı facebook üzerinden paylaşıyoruz...
Eğer reklam olarak algılanmassa aşağıdaki linkten tıklayarak faydalanabilirsiniz http://www.facebook.com/group.php?gid=166481150479&v=app_2373072738&ref=search#/group.php?gid=166481150479&ref=ts
Reklam olduğu kanaatinde olursanız site adminleri bu mesajı silebilirler... saygılarla... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 30, 2009, 12:08:40 ÖS » |
|
İnsanlara faydalı olacak her türlü paylaşıma www.edubilim.com olarak destek vermeye herzaman hazırız. İlginize Teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | |