Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #41 : Kasım 20, 2009, 08:06:42 ÖS » |
|
Bunlar eylül ayında yapılan atamalardaki kontenjan listeleri. Yani hangi okulların tercih edilebileceğini gösteren listelerdir.Siz eğer hangi puanlarla atama yapıldığını merak ediyorsanız aşağıda vereceğim linki ziyaret edin. Atama döneminde öğretmen arkadaşların katkılarıyla elimizden geldiği kadar liste çıkartmaya çalıştık. İnşallah faydalı olur... http://www.edubilim.com/forum/20092_eylul_atamasi_sinif_ogretmenligi_puanlari-t14535.0.htmlTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 20539
|
 |
« Yanıtla #42 : Aralık 04, 2009, 12:58:49 ÖS » |
|
kılıc hocam eylüldeki gibi okul listeleri hazırlamayı düşünüyomusunuz sınıf öğretmenliği bölümüm yardımcı olursanız çok seviniriz Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #43 : Aralık 04, 2009, 01:47:50 ÖS » |
|
Listeleri hazırlıyoruz "esin y" hocam , yalnız biraz beklemeniz gerekiyor. Birkaç saat içinde sınıf öğretmenliği için listeler hazır olur...(inşallah) İlginiz için teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #44 : Aralık 04, 2009, 01:55:48 ÖS » |
|
"amarant" hocam , ilginize ve anlayışınıza teşekkürler. Bu atamada da elimizden geldiği kadar öğretmen adayı arkadaşlara tercihlerinde yardımcı olmaya çalışacağız. (Gönüllü olarak) Forumun en üstünde , duyuru bölümünde yer alan habere bakarsanız yaptığımız tüm çalışmalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz... İlginiz için tekrar teşekkürler. İnşallah Edubilimde sizlerinde paylaşımlarını görürüz  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15018
|
 |
« Yanıtla #45 : Aralık 04, 2009, 03:19:32 ÖS » |
|
arkadaşların yardımcı olacağına eminim,çok güzel bi paylaşım,çok dua alıyorsunuz emin olun..Hiç bir aorese gitmeden direkt bu adrese geldim;) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 20539
|
 |
« Yanıtla #46 : Aralık 04, 2009, 03:36:48 ÖS » |
|
teşekkürler hocam diğer arkadaşlarıma da sölüyümde sevinsinler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #47 : Aralık 04, 2009, 03:56:40 ÖS » |
|
Sınıf öğretmenliği için dosyalar hazır... İlginiz için teşekkürler...(Aşağıdaki konuyu ziyaret ederek , listeyi indirebilirsiniz) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 54102
|
 |
« Yanıtla #48 : Şubat 15, 2010, 02:34:07 ÖS » |
|
emeğin için teşekkürler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | |