Yeni Üye
Üye No: 15018
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 01, 2009, 05:41:37 ÖS » |
|
bunu nasıl indireceğiz acaba yardımcı olursanız sevinirim:) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 01, 2009, 05:44:18 ÖS » |
|
Ekteki Dosyalar Burada yazısının altında dosyanın linki var , ona tıklayın... Açılan sayfada 30 saniye bekleyin ve aktif olan indir butonuna tıklayın.... Buna rağmen indiremezsiniz yazın , yardımcı olmaya çalışalım.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 01, 2009, 05:46:35 ÖS » |
|
sayfayı ilk açtığımda ek kısmı yoktu, şu an indirdim, çok teşekkürler..  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 14949
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 01, 2009, 05:54:40 ÖS » |
|
peki emeğiniz için teşekkürler ama benim bunun çıktısını almam gerekior ve koyduğunuz koruyma parolası bunu engelliyor her seferinde internet cafeye geleceksem bunun ne yararı olur kİ-_??_?__? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 01, 2009, 05:57:41 ÖS » |
|
Asıl mesajınız için biz teşekkür ederiz. Dosyanın içine link koyabilmek için önce konu açmak gerektiğinden böyle oldu. (Dosyayı hemen ekleyeceğimide yazmıştım) Şu an dosya indirilebilir durumda , inşallah işinize yarar... Yaşadığınız her türlü sorunda mesaj yazmanız yeterli... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 01, 2009, 06:00:04 ÖS » |
|
peki emeğiniz için teşekkürler ama benim bunun çıktısını almam gerekior ve koyduğunuz koruyma parolası bunu engelliyor her seferinde internet cafeye geleceksem bunun ne yararı olur kİ-_??_?__? Hemen bakıyorum... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15023
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 01, 2009, 06:10:32 ÖS » |
|
Gerçekten emeğine sağlık , tam bir emek işi.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 01, 2009, 06:12:35 ÖS » |
|
cidden koruma kalksa , düzenleme yapar çıktı israfından kurtulurduk... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 01, 2009, 06:14:26 ÖS » |
|
Daha önceki atamalarda bizim hazırladığımız listeleri başkaları kendileri hazırlamış gibi yayınladılar. Bizde bu yöntemle dosyayı korumaya karar verdik.(Gerçi bu kesin çözüm değil, bununda farkındayız) Yazdır özelliği benim bilgisayarımda çalışıyor ama exel dosyasında 50. sayfa ile 98. sayfalar arası dolu görünüyor...(Üstte dosya menüsünden yazdıra tıklayın ve sayfa aralığını 50 -98 olarak ayarlayın) Yani diğer sayfaların çıktıları boş çıkar... Bu aralığı yazdırmayı deneyin...(Bu yöntemi kullanarak sayfaları başka yerde kullananlara hakkımı helal etmiyorum  güldüğüme bakmayın , ciddiyim) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 01, 2009, 06:23:31 ÖS » |
|
"cidden koruma kalksa , düzenleme yapar çıktı israfından kurtulurduk..."
Bunu diyorsunuz ama birçok sitede , bildiğiniz çok büyük sitelerde bunlara dahil hazırladığımız dosyaları başka sitelere yükleyerek izinsiz dağıtıyorlar. Oturun bir liste çıkarmaya çalışın bakalım , kaç saate çıkarabileceksiniz bu listeleri(Lafım size değil haksız yere hit elde edenlere)
Geçen atamalarda birçok büyük siteye listeleri yayınlamayı teklif ettik hiç biri kabul etmedi ama kendi forumlarında , yorum sayfalarında bizden aldıkları dosyaları başka adreslere yükleyerek yayınladılar...
Gerçi amacımız öğretmen adaylarına hizmet ama bizim hazırladığımız dosyayıda , kendileri hazırlamış gibi yayınlayanlara neden kolaylık sağlayalım???
Saygılarımla Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 01, 2009, 06:30:54 ÖS » |
|
haklısınız gerçekten çok büyük emek gerekiyor tercih işlemlerinden tek tek illere tıklayarak ilçeleri görebiliyoruz 3-4 saattir bununla uğraşıyorum yine de yarısına bile bakamadım gerçekten teşekkürler.. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 01, 2009, 06:46:48 ÖS » |
|
Haklısın Kılıç kardeşim tekrar emeğine sağlık...Ben biraz uğraştım; 23 sayfa çıktı alarak (önlü arkalı ) işi hallettim ... Sayfa Sonu Önizleme'den girerek bişeyler yaptım , boş sayfalar ortadan kalktı... KILIÇ kardeşimin ellerine sağlık... (Konuyla bir yakınım için ilgileniyorum ; ben 2006'da atandığımda böyle bir hizmet yoktu , Muallime arkadaşımın da dediği gibi tek tek bunlara bakmak zaman alıyor ve tüm net.i taradım , böyle bir hizmet yok.... Sağolasın...
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 01, 2009, 07:05:21 ÖS Gönderen: simpleblanes »
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 12233
Sen Beni Sevmin
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 01, 2009, 06:52:28 ÖS » |
|
konuyu değiştir e tıklayıp sizin mesaj gelir orda altta sol tarafta ek şeçenekler var oraya tıklayın orda eklenti var oraya gözat tan dosyanızı yükleyebilirsiniz Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 01, 2009, 06:56:09 ÖS » |
|
Anlayışınız için teşekkürler "simpleblanes"... (Ben beni yanlış anladınızmı diye düşünüyordum şimdi ama anlamamışsınız çok şükür) Şu an İngilizce ve diğer öğretmenlikler için listeleri hazırlıyorum... Ben ilgilenecem inşallah bu sorunla... Tekrar teşekkürler...
İnşallah bu paylaşımda bulunma istediğiniz ilerki zamanlarda da devam eder....( Farklı konularda mesajlarınızıda esirgemezsiniz inşallah, bizlerden...) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 01, 2009, 07:07:43 ÖS » |
|
Bahsettiğim düzenli listeyi yükledim , hemen yukarıda bir önceki mesajımda...Estağfurullah Kılıç kardeşim , inan çok iyi bilirim bu emekleri , çalıntıları , forum alemlerini....İyi akşamlar , atanacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
MegaAdministrator
Uzman Üye
Üye No: 12233
Sen Beni Sevmin
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 01, 2009, 07:17:01 ÖS » |
|
Bahsettiğim düzenli listeyi yükledim , hemen yukarıda bir önceki mesajımda...Estağfurullah Kılıç kardeşim , inan çok iyi bilirim bu emekleri , çalıntıları , forum alemlerini....İyi akşamlar , atanacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun...
eklediğiniz liste güzel olmuş teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15234
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 02, 2009, 01:34:52 ÖÖ » |
|
elinize sağlık çok faydası dokundu teşekkür ederim Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 02, 2009, 01:54:47 ÖÖ » |
|
Biz teşekkür ederiz, en güzel şeydir bu dünyada emeğin karşılığında güzel bir cevap almak, bir insanı memnun edebilmek...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 02, 2009, 07:58:50 ÖÖ » |
|
emeğinize sağlık teşekkürler ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | |