Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 25, 2009, 09:24:52 ÖS » |
|
teşekkürler paylaşım için ... Tüm öğretmen adayları için hayırlı olsun.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 22684
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 25, 2009, 09:26:52 ÖS » |
|
Hayırlı olsun tüm arkadaşlara
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 16966
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 25, 2009, 11:10:32 ÖS » |
|
70.310 ile Isparta Toki Akkent Anaokulu 1. tercihime atandım.Buradan bu site için emeği geçen herkesten allah razı olsun. Çok mutluyummmmm  ) Allah bu duyguyu herkese yaşatsın.Allah yar ve yardımcınız olsun...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15897
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 25, 2009, 11:23:16 ÖS » |
|
merhaba 73.366 ile 1. tercihime atandım.çok mutluyum.herkese hayırlı olsun Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
ayş
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 25, 2009, 11:27:26 ÖS » |
|
okulöncesi_01 , ayş ... çok sevindim... İnşallah başarılı ve sorunsuz bir meslek hayatınız olur  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 17736
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 25, 2009, 11:30:03 ÖS » |
|
kocaeli derinceye atandım....  62.286 Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 25, 2009, 11:40:10 ÖS » |
|
Bir sevindirici haber daha , tebrikler anreb06  Hayırlı görevler... Türkiye Cumhuriyetinin sizin gibi değerli öğretmenlere ihtiyacı var ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15206
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 25, 2009, 11:44:14 ÖS » |
|
Ben de çok iyiyim : ) 63 puanla 3.tercihime darıca da bir okula yerleştim.. Allah herkese nasip etsin  başladık sonunda!!! Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 25, 2009, 11:45:22 ÖS » |
|
tebrikler ... ... İnşallah başarılı ve sorunsuz bir meslek hayatınız olur ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 25, 2009, 11:46:44 ÖS » |
|
Maşallah maşallah, başarılı bir meslek hayatı sürersiniz inşallah! (tılsım) Darısı atanamayanların başına! Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21834
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 26, 2009, 12:00:52 ÖÖ » |
|
ben de yüzü gülenlerdenim...   dualarım kabul oldu çok istedim 4. tercihime yerleştim. Bu siteye emeği geçen herkese tesekkür ederim ! Allah herkese nasip etsin...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 26, 2009, 12:05:49 ÖÖ » |
|
melodi7, hocam tebrikler...  Bu mutluluğunuzu bizimle paylaşmanız , en az sizin kadar bizide mutlu etti. Atandınız diye Edubilimi unutmazsınız inşallah!  Görevinizde başarılar, hayırlı olsun... Ayrıca dualarım kabul oldu dualarınıza belki bizimde katkımız olmuştur. Çünkü bizde sizler için çok dua ettik  Allah Teala yar ve yardımcınız olsun. Hakkımızda her zaman hayırlısını nasip eylesin... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 22095
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 26, 2009, 12:08:01 ÖÖ » |
|
En sonunda ben de yerleştim  60.757 Kocaeli Çayırovada bir okula herkese hayırlı olsun. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 26, 2009, 12:13:20 ÖÖ » |
|
Elif ece  Tebrikler Hocam... Görevinizde başarılar... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15512
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 26, 2009, 12:17:54 ÖÖ » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 26, 2009, 12:27:41 ÖÖ » |
|
Hocam bende çok sevindim, tüm öğretmen arkadaşlar için. Atanamamanın üzüntüsünü iyi bildiğim için , şu anda atanmanın nasıl bir sevince neden olduğunuda tahmin edebiliyorum...Öğretmen arkadaşların sevinçlerini bizimle paylaşmaları bizleride onlar kadar mutlu ediyor.... Duygularını bizimle paylaşıp , bizide sevinçlerine ortak eden tüm öğretmen arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler...  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21855
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 26, 2009, 12:31:14 ÖÖ » |
|
eşim 63,66 ile istanbul sancaktepeye atandı. diğer atanan öğretmen arkadaşlara da hayırlı olsun. ilk atamadaki arkadaşlar bizim adımıza da sevinirlerse mutlu oluruz zira sınavdan bu güne çok stres altındaydık. netice herkes için Allah hayırlısını versin. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 26, 2009, 12:39:39 ÖÖ » |
|
mecheren , öğretmen adaylarının çok büyük bir sorunu bu, stres.... Sınava girene kadar ayrı bir stres , girdikten sonra ayrı stres.Ne saçımız kaldı , ne başımız kaldı , nede midemiz  Resmen çökmüş durumdaydık ki bu atamalar çok iyi oldu . 10 bin öğretmen arkadaşta işe kavuşmuş oldu. Bizde onların sevinciyle teselli buluyoruz şimdi. Darısı diğer öğretmenlerin başına... Dediğiniz gibi Allah herkes için hayırlısını versin  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 26, 2009, 12:18:11 ÖS » |
|
Hayırlı olsun atanan arkadaşlara.. Darısı bizlerin başına  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | |