Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« : Eylül 01, 2009, 03:06:31 ÖS » |
|
2009-2 Okul Öncesi Öğretmenliği İllere Göre Okul Listeleri(Sözleşmeli - Kadrolu) www.edubilim.com olarak Okul Öncesi Öğretmenliği için il il okul listelerini(kontenjanları) hazırladık. Dosya ektedir... Dosyayla ilgili görüş , istek ve önerileriniz için lütfen mesaj yazın... Bir teşekkürü de esirgemeyin... Emeğe saygısızlık yapmayalım, lütfen sitenizde bu dosyayı yayınlamak yerine bu sayfaya link verin.... 2009-2 Okul Öncesi Ek Atama Okul ve Kontenjan Listeleri (10 bin)...yeniOkul Öncesi öğretmen adayları , tercih yapmadan bu sayfaya bakın(18-25 Eylül 2009 ek atama) Anahtar Kelimeler : okul öncesi okul listeleri , kontenjanlar, 2009 , eylül atamaları , ağustos atamaları , okul öncesi öğretmenliği, okulların isimleri , liste Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2009, 06:22:31 ÖS Gönderen: KILIC »
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 14975
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 01, 2009, 04:35:29 ÖS » |
|
çok teşekkürler emeğinize sağlık Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15008
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 01, 2009, 05:05:31 ÖS » |
|
hani nerde ben neden göremiyorum Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 01, 2009, 05:10:33 ÖS » |
|
nerde bu okulların listesi yok mu ben mi göremiyorum. birisi cvp vereirse sevinirim
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 01, 2009, 05:29:22 ÖS » |
|
Okulların listesi ekteki dosyada verilmiştir... Ekteki dosyalar burada yazısının altında .(yanında 2166 KB yazıyor) Eğer halen göremediyseniz buraya tıklayın...Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 01, 2009, 06:18:48 ÖS » |
|
emeginize saglık çok teşekür ederim Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 01, 2009, 06:39:58 ÖS » |
|
Asıl bu anlayışlı davranışınız ve mesajınız için biz teşekkür ederiz.. Biz gönüllü olarak yapıyoruz bu işi ve bir teşekkürüde hakkediyoruz diye düşünüyorum... Herkes sizin gibi mesaj yazma nezaketini göstermiyor,malesef... Tekrar teşekkürler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15108
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 01, 2009, 08:51:17 ÖS » |
|
emeginize sağlık çok teşekkurler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15122
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 01, 2009, 09:30:45 ÖS » |
|
Her daim emek veren insanları takdir etmek gerekir... Bizlere yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15180
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 01, 2009, 11:22:33 ÖS » |
|
TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNİZE SAĞLIK HERKESE ŞANSLAR Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 01, 2009, 11:33:36 ÖS » |
|
Biz teşekkür ederiz ve şimdiden hayırlı olması dileğiyle.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15206
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 02, 2009, 12:03:09 ÖÖ » |
|
Sağolun!! Çok güzel olmuş.Emeğinize sağlık:)Umarım atanabiliriz!!!! Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 02, 2009, 12:40:01 ÖÖ » |
|
Listeleri hazırlamada büyük emek harcayanlardan biri olarak , benim atanma ihtimalim yok ama inşallah sizler atanırsınız...(Biz barajı geçemedik malesef) Dualarımız ve teknik desteğimiz ile tüm öğretmen adayı arkadaşlarımızın yanındayız... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15299
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 02, 2009, 02:27:02 ÖÖ » |
|
TEŞEKKÜRLER emeği geçen herkesden Allah razı olsun...emeğinize sağlık Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 02, 2009, 02:42:13 ÖÖ » |
|
Allah Razı olsun demeniz yapılan tüm emekler için çok güzel bir hediye oldu bizler için. İnşallah herkese faydalı olur. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 02, 2009, 07:55:08 ÖÖ » |
|
emeğinize sağlık teşekkürler ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15417
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 02, 2009, 11:59:22 ÖÖ » |
|
çok ama çok tşk.ler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15275
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 02, 2009, 12:12:22 ÖS » |
|
harikasınız çok teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 02, 2009, 12:18:15 ÖS » |
|
Biz Teşekkür ederiz.Tüm Sitemiz içeriğinden faydalanmanızı öneririz.Eğitim ve Öğretim adına ne varsa hepsi Edubilim.com da... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | |