Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 04:17:23 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: 1 [2]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: 2009-2 Okul Öncesi Ek Atama Okul ve Kontenjan Listeleri (10 bin)  (Okunma Sayısı 12535 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Üye No: 21438
Mesleği: Okul Öncesi Öğretmeni

« Yanıtla #20 : Eylül 21, 2009, 10:57:07 ÖS »

Bu arada hala merak içerisindeyim 10.000 alımda taban kaça düşer acaba  Huh?

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« Yanıtla #21 : Eylül 21, 2009, 11:23:30 ÖS »

Alıntı
sizin tercih konusunda bilginiz yok galiba bazı arkadaşlar 10000 kadroda çoğunluk batı demiş ,insanlar doğu görevleri aradan çıksın diye doğu yazdı eninde sonunda doğuya gidilecek ha şimdi ha 5 yıl sonra.

öğr. yorumunuz için teşekkürler... İşte hocam hizmet bölgeleri ve puanları tercihlerde bu yüzden önemli... Bu yüzden sürekli bunlara bakın diyoruz...

Ha şimdi ha beş yıl sonra demişsiniz , benim bu konuda bilgim yok ama mantık yürüterek şöyle birşey söyleyebilirim. Şimdi olursa (21. tercih ) devletin istediği yere gideceksiniz ama 5 yıl sonra olursa kendi istediğiniz bir yere gidersiniz...(Sonradan da devletmi atıyor tam olarak bilmiyorum )

Aynı şekilde eğer hizmet puanı yüksek ama gerçekte iyi yerleri tercih edersenizde istediğiniz yere gitmiş ve bu zorunlu görevi , daha az zahmetli bir şekilde devam ettirmiş olursunuz...

Bu atamaları yakından takip ettiğim için biliyorum , herkes genelikle doğuyu tercih etmiş ve batının puanları düşmüş. Bunun nedenide bence batı gelmez diye , bir daha atama olurmu olmazmı diye öğretmen adaylarının tercihlerini garanti altına almak istemelerinden kaynaklanıyor...

Okul öncesindede birçok kişi tanıyorum , nasıl olsa devlet bizi bu sene kesin atar diye sadece yüksek puanlı yerleri tercih ettiler veya sözleşmeli tercih yapmadılar.Dedikleri gibi alımlarda oluyor. Bir önceki atamalarda çoğu kişi yüksek puanlarla doğuya gitti , şimdi ise daha düşük puanlarla batıya gidilebilecek... Sad

asyecan hocam mesajını için teşekkürler. Arkadaşın sorduğu eğer şimdiki atamalardaki kontenjan ve okul listeleriyse , şu an bu konudaki dosyayı indirmesi yeterli. Eğer geçen atamalardaki sonucu merak ediyorsada (kim nereye atandı)

2009-2 Eylül Atamasında Okul Öncesi Puanları

bu adrese bakabilir...

Mesajlarınız için teşekkürler...

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Yeni Üye
*
Üye No: 21438

« Yanıtla #22 : Eylül 22, 2009, 12:05:27 ÖÖ »

hmm pardon sanırım yanlış yönlendirme yaptım yanlış anladım galiba özür

Yeni Üye
*
Üye No: 21875
Mesleği: Öğretmen

« Yanıtla #23 : Eylül 22, 2009, 01:30:34 ÖÖ »

SELAMUNALEYKUM ... BU 10000 ATAMADAN SONRA GERİYE 7000 MEZUN KALACAK..(BU SENE İÇİN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE).. PUANLARDAKİ YIĞILMALARI 65 İLE 54 ARASINDA  YOĞUNLUK OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUM..AMA NE KADAR YIĞILMA OLSADA 10000 ATAMA DEMEK PUAN ALAN HER ADAYIN PUANININ VİRGÜLDEN SONRAKİ 3 BASAMAĞIN ARDIŞIK YANİ ARDI ARDINA GELMESİ DURUMUNDA BİLE 53 KÜSÜRLERE DÜŞÜRECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUM. Kİ PUANLARIN BU KADAR ARDIŞIK OLMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK.BU BAĞLAMDA 40-50 PUAN BANDININ BİLE ATANMA OLASILIĞI ORTAYA ÇIKIYOR.65 ÜSTÜ PUAN ALIP DA ATANAMAYANLARIN  SAYISI VE 35-45 PUAN ARALIĞINDA KAÇ ADAYIN OLDUĞU GİBİ KÜÇÜK BİR İPUCUMUZ OLSAYDI DAHA SAĞLIKLI TAHMİNLERDE BULUNABİLİRDİK.
BU SENE ZATEN SINAVA GİREN ADAYLARIN BİR KISMI UMUTSUZCA ATANAMAYACAĞIM NASILSA DİYEREK SINAVA YETERİNCE HAZIRLANAMAYIP GELECEKSENELERE KENDİLERİNİ HAZIRLAMIŞLARDI.BUDA BİZE 40-50 ARASINDA YIĞILMA OLABİLECEĞİNİ GÖSTERİR.
HERKES İÇİN EN HAYIRLISI OLMASI DİLEĞİYLE....
BAKALIM ÇARŞAMBA GÜNÜ BAKANLIKTAN Bİ KAÇ VERİ ALABİLİRSEM .)  SİZLERLE YİNE PAYLAŞACAĞIM İNŞALLAH.. SALICAKLA KALIN...

Yeni Üye
*
Üye No: 15012

« Yanıtla #24 : Eylül 22, 2009, 01:31:07 ÖS »

teşekkürler.. Smiley

Editor
Uzman Üye
Üye No: 190

« Yanıtla #25 : Eylül 22, 2009, 05:33:12 ÖS »

metomet , bildiklerinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için çok çok teşekkürler...Yeni mesajlarınızı da bekliyoruz...

Edu Sohbet  - Edubilim Sohbet Bölümü Sonunda Açıldı -  Giriş Yapmak İçin Tıklayın - Edu Sohbet

Edu Depo Açıldı... Ücret yok!  Limit Yok! Be
Yeni Üye
*
Üye No: 22055

« Yanıtla #26 : Eylül 22, 2009, 10:22:39 ÖS »

emegınız ıcın tesekkurler.

Yeni Üye
*
Üye No: 22110

« Yanıtla #27 : Eylül 23, 2009, 01:02:10 ÖÖ »

teşekkürler

Yeni Üye
*
Üye No: 22047

« Yanıtla #28 : Eylül 23, 2009, 12:46:15 ÖS »

mrhba arkadaşalr puanım 58 istanbul tuzla kocaeli darıca bolu merkez gelme olasılığı nedir bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim...

sano
Yeni Üye
*
Üye No: 21283

« Yanıtla #29 : Eylül 23, 2009, 01:45:20 ÖS »

arkadaşlar puanım 58.095tercihlerim istanbul tuzla kadıköy koceli darıca bolu merkez zonguldak gökçebey,bartın amasra,samsun atakum,gaziantep merkez,maraş albistan,sonlarada doğu yazacgm yorumlarınızı bekliyorum....

Yeni Üye
*
Üye No: 22369

« Yanıtla #30 : Eylül 23, 2009, 10:18:40 ÖS »

çok teşekkürler  Grin

Yeni Üye
*
Üye No: 21283

« Yanıtla #31 : Eylül 24, 2009, 07:52:50 ÖS »

darıca 2 tane, 3 tane tuzla,1 tane bolu,1 bartın amasra,1tane bilecik bozüyük,1tane zonguldak gökçebey,2 tane samsun merkez,1tane samsun bafra,1 tane amasya suluova,1tane maras elbistan,2 tane g.antep merkez,1 tane malatya merkez,1 tane urfa merkez,1 tane urfa bireceik,1tane de batman merkez:)puanım da 58.095 sizce hangisi gelir arkadaşlar???
lütfen biri bir yeri söylesin olur diye yoksa stresden ölcem.

Yeni Üye
*
Üye No: 24270

« Yanıtla #32 : Ekim 03, 2009, 10:55:41 ÖS »

Yayınladığınız haberleri bulamıyorum(2009 okul öncesi ek kontenjan listesi ) ya da sistemde hata var diye geçiyor.

Etiket: okul öncesi   okul listeleri   illerdeki boş okullar  kontenjanlar 
  Sayfa: 1 [2]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!