Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« : Eylül 18, 2009, 11:55:33 ÖS » |
|
Not1: Lütfen bu dosyayı başka sitelerde paylaşmayın.... NOt2: Bilgisayarınızda adobe reader programı yoksa buraya tıklayın ve yükleyin...(Dosyayı açamazsanız eğer yandaki buraya tıklayın yazısına tıklayın , açılan sayfada download butonu var ona tıklayınve programı indirin, sonra indirdiğiniz dosyayı çalıştırın, sonra next butonuna tıklayın, sonra install,en sonunda da finish butonuna tıkladığınızda program kurulmuş demektir. İndirdiğiniz listeye tıkladığınızda otomatik olarak programla açar artık) Anahtar Kelimeler :okul öncesi ek atama , okul ve kontenjan listeleri , okul öncesi öğretmen ek atama okul listeleri, kontenjanlar, 2009-2 , on bin öğretmen alımı ,10.000 öğretmen atanacak , anaokulu , illere göre listeler, eylül ayı , 18-25 eylül Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 20, 2009, 02:07:12 ÖÖ Gönderen: KILIC »
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 16201
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2009, 11:08:06 ÖÖ » |
|
çok teşekkürler  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15486
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2009, 01:24:50 ÖS » |
|
allah razı olsun.emeğinize sağlık Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 8994
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 19, 2009, 01:48:40 ÖS » |
|
teşekkürler ...
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
 ] Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığımda Senin varolduğunu bilmek...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 17579
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 19, 2009, 02:16:25 ÖS » |
|
sizi tebrik etmek istiyorum.. tamamen yorumsuz objektif ve herkesin yanında olan yaklaşımınız için.. bazı forumlarda okulönceciler bile birbirine düşerken sizin bu yaklaşımınız beni çok mutlu etti.. teşekkürler... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21085
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 19, 2009, 03:15:29 ÖS » |
|
SİTENİZDE YAYINLADIĞINIZ YARARLI BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. ATANACAK TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR VE BOL ŞANSLAR DİLİYORUM TABİKİ KENDİMEDE  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
RYHN
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 19, 2009, 03:39:10 ÖS » |
|
sizi tebrik etmek istiyorum.. tamamen yorumsuz objektif ve herkesin yanında olan yaklaşımınız için.. bazı forumlarda okulönceciler bile birbirine düşerken sizin bu yaklaşımınız beni çok mutlu etti.. Hocam yukarıda da bir yazımda belirtmiştim , internette yazılan her yoruma , her sıralamaya güvenmeyin diye. Bazı site sahipleri ,sitelerine hit kazandırabilmek için kendi üyeleri veya editörleri aracılığıyla ortaya saçma sapan fikirler atıyorlar. Delinin birisi kuyuya bir taş attımı da kırk tane akıllı çıkaramıyor... İnternette yapılan yorumlar sizi etkilediği gibi diğer branşlardaki birçok öğretmen adayınıda etkiliyor.Ben sınıf öğretmeniyim ve emin olun tercih yapacak tüm arkadaşlar size nefretle bakıyorlar(Okul öncesi öğretmenlerine) Ama bunda ne sizin suçunuz var , ne bizim... Hem bu atamalar Okul Öncesi öğretmen adayları istedi diyede yapılmıyor Lafı fazla uzatıp bir tartışmada ben açmayayım.  İnşallah bu atamalar tüm okul öncesi öğretmen adayları için hayırlı olur ve inşallah devletin ,dişlisinden çıkmış olan bu çarkı yerine oturur... SİTENİZDE YAYINLADIĞINIZ YARARLI BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. Eğer faydalı oluyorsa ne mutlu Edubilime  Biz teşekkür ederiz , mesaj yazma inceliğini gösterdiğinizden ve anlayışınızdan dolayı... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 15897
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 19, 2009, 03:48:00 ÖS » |
|
paylaştığınız bilgiler için teşekkürler.
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
ayş
|
|
Yeni Üye
Üye No: 16966
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 19, 2009, 03:55:29 ÖS » |
|
her şey için çok teşekkürler,Allah razı olsun hepinizden,emeğinize sağlık  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 19, 2009, 04:06:50 ÖS » |
|
Allah razı olsun bu bizim için önemli ve buna çok ihtiyacımız var  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 16088
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 19, 2009, 04:47:04 ÖS » |
|
allh razı olsun cok teskkrler:) Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21317
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 20, 2009, 01:28:19 ÖÖ » |
|
tercih konusunda öyle bunalmıstım ki hızır gibi yetiştiniz  teşekkür ederimmm gönüldenn hayırlı bayramlar... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21483
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 20, 2009, 07:08:50 ÖS » |
|
Not1: Lütfen bu dosyayı başka sitelerde paylaşmayın.... NOt2: Bilgisayarınızda adobe reader programı yoksa buraya tıklayın ve yükleyin...(Dosyayı açamazsanız eğer yandaki buraya tıklayın yazısına tıklayın , açılan sayfada download butonu var ona tıklayınve programı indirin, sonra indirdiğiniz dosyayı çalıştırın, sonra next butonuna tıklayın, sonra install,en sonunda da finish butonuna tıkladığınızda program kurulmuş demektir. İndirdiğiniz listeye tıkladığınızda otomatik olarak programla açar artık) Anahtar Kelimeler :okul öncesi ek atama , okul ve kontenjan listeleri , okul öncesi öğretmen ek atama okul listeleri, kontenjanlar, 2009-2 , on bin öğretmen alımı ,10.000 öğretmen atanacak , anaokulu , illere göre listeler, eylül ayı , 18-25 eylül Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21283
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 20, 2009, 07:18:28 ÖS » |
|
mrb puanım 58.095 atanma olasılığım var mı?lütfen samimyetinize güvenerek cevap bekliyorum. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21438
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 20, 2009, 11:08:58 ÖS » |
|
arkadaşlar iyi bayramlar.bi sorum var lütfen bilgisi olan yanıtlasın.10.000 alımda taban kaça kadar gelir? 10.000 de sınır kaçta kalırsizce ?bilen yada tahmin eden yanıtlasın rica ediyorum sizden !!! Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21651
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 21, 2009, 12:56:55 ÖS » |
|
NERDEN ACIYORUZ UYEDE OLDUM ANCAK KONTENJAN SAYFASINI ACAMIYORUM. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 190
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 21, 2009, 03:36:06 ÖS » |
|
Hocam ekteki dosyayı indirmeniz lazım. Ekteki Dosyalar Burada yazısının altında.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
Edu Depo Açıldı... Ücret yok! Limit Yok! Be
|
|
Editor
Uzman Üye
Üye No: 21730
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 21, 2009, 06:29:26 ÖS » |
|
10000 kontenjanla 50 ye kadar iner herhalde belki dahada aşağısına. İnşallah bizdende böyle bir alım olur Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21819
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 21, 2009, 10:19:01 ÖS » |
|
sizin tercih konusunda bilginiz yok galiba bazı arkadaşlar 10000 kadroda çoğunluk batı demiş ,insanlar doğu görevleri aradan çıksın diye doğu yazdı eninde sonunda doğuya gidilecek ha şimdi ha 5 yıl sonra.bilginiz olsun.bir de açılan okullara nerden bakılıyor ben atandım ama merak ediyorum.yardımcı olur musunuz? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 21438
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 21, 2009, 10:50:35 ÖS » |
|
personel.meb.gov.tr adresinden bulabilirsiniz Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | |