Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« : Eylül 16, 2009, 02:41:37 ÖS » |
|
2009-2 kadrolu / sözleşmeli, atama / görevlendirme minimum puanları Excel belgesi halinde indirmeniz için dosya olarak ekte verilmiştir... Anahtar Kelimeler : sözleşmeli öğretmenlik minimum puanları , kadrolu öğretmenlik minimum puanları , atama puanları , taban puanlar, atamalar kaç puanda kaldı ,Acil Tıp Teknisyenliği , Ahşap Teknolojisi-1 , Beden Eğitimi , Bilişim Teknolojileri , Biyoloji , Coğrafya , Çocuk Gelişimi ve Eğitimi , Din Kült. ve Ahl.Bil. , El Sanatları Teknolojisi-1 , El Sanatları Teknolojisi-2 , Elektrik-Elektronik Teknolojisi-1 , Elektrik-Elektronik Teknolojisi-2 , Felsefe , Fen ve Teknoloji/Fen Bilgisi , Gazetecilik , Giyim Üretim Teknolojisi , Görme Engelliler Sınıfı Öğretmenliği , Güzellik ve Saç Bakım Hizmetler , Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri , İ.H.L. Meslek Dersleri , İHL Meslek Dersleri Arapça , İlköğretim Matematik Öğr. , İngilizce , İşitme Engelliler Sınıfı Öğretmenliği , Kimya , Laboratuvar , Makine Teknolojisi-3 , Matematik , Muhasebe ve Finansman , Müzik , Okul Öncesi Öğrt , Pazarlama ve Perakende , Plastik Teknolojisi , Rehber Öğretmen , Resim İş/Resim/Görsel Sanatlar , Sınıf Öğretmenliği , Sosyal Bilgiler , Tarih , Teknoloji ve Tasarım , Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme , Türk Dili ve Edebiyatı/Dil ve Anlatım/Türk Edebiyatı , Türkçe , Zihin Engelliler Sınıfı Öğretmenliği Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |