Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« : Ekim 11, 2009, 03:59:33 ÖÖ » |
|
2009-2 Öğretmen atamalarında hangi branşa minimum kaç puanla atama yapıldı , kaç öğretmen atandı (sözleşmeli- kadrolu) diye merak ediyorsanız , aşağıdaki link tıklayın ve dosyayı indirin...(Eylül atamaları) 2009/2 Atama Dönemi İlk Atama/Görevlendirmesi Yapılan Kadrolu/Sözleşmeli Öğretmenlerin Alan Bazında Sayısal Verileri için Buraya Tıklayın Anahtar Kelimeler : atama alanı, kadrolu atama, öncelik kadrolu, min. Puan, kadrolu atanan sayısı ,sözleşmeli atama ,öncelik sözleşmeli, min. Puan, sözleşmeli atanan sayısı, öğretmenliği taban puanları , tavan puanları , alınan öğretmen sayısı, alınacak öğretmen sayısı, 2009 kpss taban puanları , kpss 2009 taban puanları , kpps, beden eğitimi , bilişim teknolojileri, biyoloji, coğrafya, çocuk gelişimi ve eğitimi, din kült. ve ahl.bil., elektrik-elektronik teknolojisi-1, felsefe, fen ve teknoloji/fen bilgisi, giyim üretim teknolojisi, görme engelliler, sınıfı öğretmenliği, i.h.l. meslek dersleri ,ihl meslek dersleri ,Arapça, ilköğretim matematik öğr., İngilizce, işitme engelliler sınıfı öğretmenliği ,kimya ,matematik, muhasebe ve finansman, müzik ,okul öncesi öğrt, rehber öğretmen ,resim iş/resim/görsel sanatlar, sağlık bilgisi ,sınıf öğretmenliği ,sosyal bilgile, tarih ,teknoloji ve tasarım, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, türk dili ve edebiyatı/dil ve anlatım/türk edebiyatı, Türkçe, yiyecek içecekhizmetleri, zihin engelliler sınıfı öğretmenliği Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |