Edubilim Forumları - www.edubilim.com Edubilim Forumları - www.edubilim.com
Duyurular: 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Evrakları

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 04:13:50 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

...::: EDuBiLiM :::...

Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  
Gönderen Konu: 2009-2 Atamaları İlk Atama-Görevlendirme Dağılımı ve Oluşan Minimum Puanlar  (Okunma Sayısı 1765 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Mesleği: Sınıf Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...

« : Ekim 11, 2009, 03:59:33 ÖÖ »

2009-2 Öğretmen atamalarında hangi branşa minimum kaç puanla atama yapıldı , kaç öğretmen atandı (sözleşmeli- kadrolu) diye merak ediyorsanız , aşağıdaki link tıklayın ve dosyayı indirin...(Eylül atamaları)

2009/2 Atama Dönemi İlk Atama/Görevlendirmesi Yapılan Kadrolu/Sözleşmeli Öğretmenlerin Alan Bazında Sayısal Verileri için

Buraya Tıklayın

Anahtar Kelimeler : atama alanı, kadrolu atama, öncelik kadrolu, min. Puan, kadrolu atanan sayısı ,sözleşmeli atama ,öncelik sözleşmeli, min. Puan, sözleşmeli atanan sayısı, öğretmenliği taban puanları , tavan puanları , alınan öğretmen sayısı, alınacak öğretmen sayısı, 2009 kpss taban puanları , kpss 2009 taban puanları , kpps,  beden eğitimi , bilişim teknolojileri, biyoloji, coğrafya, çocuk gelişimi ve eğitimi, din kült. ve ahl.bil., elektrik-elektronik teknolojisi-1, felsefe, fen ve teknoloji/fen bilgisi, giyim üretim teknolojisi, görme engelliler, sınıfı öğretmenliği, i.h.l. meslek dersleri ,ihl meslek dersleri ,Arapça, ilköğretim matematik öğr., İngilizce, işitme engelliler sınıfı öğretmenliği ,kimya ,matematik, muhasebe ve finansman, müzik ,okul öncesi öğrt, rehber öğretmen ,resim iş/resim/görsel sanatlar, sağlık bilgisi ,sınıf öğretmenliği ,sosyal bilgile, tarih ,teknoloji ve tasarım, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, türk dili ve edebiyatı/dil ve anlatım/türk edebiyatı, Türkçe, yiyecek içecekhizmetleri, zihin engelliler sınıfı öğretmenliği

Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com

Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz....

Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
Etiket: 2009-2 atamaları   ilk atama  sözleşmeli  kadrolu   öğretmenliği  min 
  Sayfa: [1]  
  Bu Konuyu Gönder  

Gitmek istediğiniz yer:  

Edubilim olarak 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında da eğitimle ilgili , bilgi , belge ve dosyalarla tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanındayız...
Tüm hakları sakllıdır. Edubilim 2007-2009. Bu sitede bulunan bilgi , belge ve dökümanların izin alınmadan veya kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. İletişim Adresi: edubilim@gmail.com

Edubilim I Edubilim Forumları I Urllist I Etiketler I Rss I Google Etiketleri I Site Haritası I Site Map

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!