Administrator
Uzman Üye
Üye No: 1
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 10, 2009, 06:57:17 ÖS » |
|
2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar Türkçe Dersi Yıllık Planı 2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar Türkçe dersi yıllık plan örneği...Dosya ekte verilmiştir... Anahtar Kelimeler : türkçe, turkce, türkçe dersi yıllık planları , sekizinci sınıf türkçe yıllık planları, türkçe yıllık planı , 8.sınıfTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 10, 2009, 07:01:24 ÖS » |
|
2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar Matematik Dersi Yıllık Planı 2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar Matematik dersi yıllık plan örneği. Dosya ekte verilmiştir... Anahtar Kelimeler : matematik, Matematik, matematik dersi yıllık planları , sekizinci sınıf matematik yıllık planları, matematik yıllık planı , 8.sınıfTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2009, 07:04:49 ÖS » |
|
2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar Fen ve Teknoloji Dersi Yıllık Planı 2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar Fen ve Teknoloji dersi yıllık plan örneği. Dosya ekte verilmiştir... Anahtar Kelimeler : fen ve teknoloji, fen-teknoloji, fen ve teknoloji dersi yıllık planları , sekizinci sınıf fen ve teknoloji yıllık planları, fen ve teknoloji yıllık planı , 8.sınıfTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 10, 2009, 07:06:33 ÖS » |
|
2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar İngilizce Dersi Yıllık Planı 2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar İngilizce dersi yıllık plan örneği. Dosya ekte verilmiştir... Anahtar Kelimeler : ingilizce, İngilizce , ingilizce dersi yıllık planları , sekizinci sınıf ingilizce yıllık planları, ingilizce yıllık planı , 8.sınıfTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 10, 2009, 07:09:45 ÖS » |
|
2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi Yıllık Planı 2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük dersi yıllık plan örneği. Dosya ekte verilmiştir... Anahtar Kelimeler : T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, inkilap tarihi ve ataturkculuk , T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük yıllık planları , sekizinci sınıf T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük yıllık planları, T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük yıllık planı , 8.sınıfTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 23370
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 27, 2009, 06:16:48 ÖS » |
|
planları göremiyommmmmmmmmmmmmm Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Aktif Üye
Üye No: 37
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 29, 2009, 08:05:18 ÖS » |
|
teşekkürler dostum bunlar günceldi çok saol Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 24248
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 30, 2009, 09:52:50 ÖS » |
|
2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar Türkçe Dersi Yıllık Planı 2009 - 2010 Sekizinci Sınıflar Türkçe dersi yıllık plan örneği...Dosya ekte verilmiştir... Anahtar Kelimeler : türkçe, turkce, türkçe dersi yıllık planları , sekizinci sınıf türkçe yıllık planları, türkçe yıllık planı , 8.sınıfTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 30, 2009, 10:05:36 ÖS » |
|
2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLÂNI Dosya ekte verilmiştir... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 30, 2009, 10:10:13 ÖS » |
|
2009-2010 Eğitim - Öğretim yılı için www.uneryayincilik.com tarafından hazırlanmış olan 8. sınıf Türkçe Dersi Yıllık Planı... Dosya ekte verilmiştir... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 30, 2009, 10:24:14 ÖS » |
|
2009-2010 Eğitim - Öğretim yılı için www.uneryayincilik.com tarafından hazırlanmış olan 8. sınıf Fen Bilgisi , Matematik , İnkilap Tarihi Dersi Yıllık Planı... Dosyaları ekte veriyorum... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
Ekteki Dosyalar Burada
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 24786
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 05, 2009, 08:31:04 ÖS » |
|
MERHABA ARKADAŞLAR
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 33514
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 08, 2009, 10:48:40 ÖS » |
|
150 SAYFA PLAN OLUR MU YA.. Bİ DE TEŞEKKÜR EDİYO MİLLET..AYNI PLAN MEB TE VAR İŞTE Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
eduportal
Administrator
Tam Üye
Üye No: 8
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 08, 2009, 11:11:47 ÖS » |
|
yapılan bir işte emek varsa teşekkür edilir sen daha emeğe saygıyı öğrenemediysen öğretmen olman boşuna yazık senin gibi insanlara... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 33514
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 08, 2009, 11:48:16 ÖS » |
|
mebin sitesinde var olan planı aynen burada yayınlamanın neresinde emek var ? bari linkini verseydiniz de millet neyi indirdiğini bilseydi..öğretmenlikle ne alakası var..bildiğiniz tek laf bu..ne alakası var? sen mi karar veriyorsun kimin öğretmen olması boşuna ya da değil..esas senin gibilere yazık.. 150 sayfa yıllık plan olur mu? kimde gördün bugüne kadar?evrak öğretmenisiniz işte..uygularsın 150 sayfalık planı zaten kendin...
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
eduportal
Administrator
Tam Üye
Üye No: 8
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 08, 2009, 11:53:53 ÖS » |
|
Evrak öğretmenini de ilk defa duydumm  biz öğretmek için varız yanlışsa düzeltmek, eksikse tamamlamak için; birilerinin yaptıklarını rencide etmek için değil. Meb'te aynen bulunan dosyalar diyorsunuz ama o dosyalara ulaşamayan arkadaşlar varmış demekki indirmişler beğenmişler onun için de teşekkür etmişler.. Zaten çoğunluk beğenmemiş olsa bu konu anında kaldırılır milleti boşuna zaman ve emek kaybına sokmayız. Biz insanlara faydalı olmak için çaba gösteriyoruz. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Tam Üye
Üye No: 12113
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 10, 2009, 04:34:50 ÖS » |
|
paylaşımın için teşekkürler güzel bir çalışma ... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 78225
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 04, 2010, 01:00:37 ÖS » |
|
2009-2010 Ünitelendirilmiş Yıllık Planlar (8. Sınıflar-Tüm Dersler) 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılı Sekizinci sınıflar için hazırlanmış yıllık plan örnekleri aşağıda verilmiştir. Sizde kendi hazırladığınız yıllık planları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz... 8. sınıflar için tüm derslere ait yıllık plan örnekleri tek bir dosya halinde ekte verilmiştir. (Ayrıca aşağıda ders ders te verilecektir) Anahtar Kelimeler : 2009 2010 yıllık planlar, yıllık plan, sekizinci sınıf, 8.sınıf, sekizinci sınıf yıllık plan, 8. sınıf yıllık planlar, bu seneki yıllık plan, tüm dersler, matematik, türkçe , fen ve teknoloji, ingilizce , sosyal bilgilerTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | | |