Tam Üye
Üye No: 58
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2010, 09:47:34 ÖS » |
|
paylaşım için teşekkürler Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 82980
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2010, 04:49:25 ÖS » |
|
teşekkürler  Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 83263
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2010, 06:15:34 ÖS » |
|
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 6
Sınıf Öğretmeni Aday Adayı...
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2010, 10:30:20 ÖS » |
|
Üye olduğunuza göre ekteki dosyayı görüyor olmanız lazım. İlk mesajda ekteki dosyalar burada yazısının altında dosyanın indirme linki var , ona tıklayın. Açılan sayfada 30 saniye bekleyin ve dosyayı indir butonuna tıklayın...
|
|
|
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır... Bildiklerinizi paylaşırsanız , bilmediklerinizi öğrenirsiniz.... Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil , neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür...
|
|
Yeni Üye
Üye No: 115586
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 06, 2011, 02:07:38 ÖÖ » |
|
e okula girilebilinecek bir gelişim raporu örneği yok mu? Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
CAN
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 54
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 07, 2011, 02:52:26 ÖÖ » |
|
BEDENSEL GELİŞİM
Bedensel gelişimi şuan beklenen seviyede bunun devamını sağlamak için beslenmesine dikkat ederek onu destekleyebilirsiniz. Hareketlerini çok fazla kısıtlamayın ama gerektiği durumlarda kural koyun ve koyduğunuz kuralların nedenlerini mutlaka anlayacağı şekilde açıklayın.
SOSYAL DUYGUSAL ALANDuygularını kontrol etmekte zorlanıyor,olumsuz düşüncelerini ortaya koyarken arkadaşlarını ve çevresindeki yetişkinleri dikkate almıyor onları üzdüğünün farkında.Bu konuda onunla sıksık konuşulmalı ve davranışlarını verdiği sonuçlar hissettirilmeli.
DİL GELİŞİMİ
Sözcük dağarcığını geliştirmek için bilmediği kelimelerin anlamları açıklayın, yeni kelimeleri fark etmesi sağlayın.Nezaket sözcüklerini kullanmasını destekleyin söylediği kelimeleri daha sık söylemesi için pekiştirin .ör bir yere giderken gidebilir miyim ? yanlış bir şey yaptığında özür dilerim..
BİLİŞSEL GELİŞİM
Bilişsel gelişimindeki eksiklikleri gidermek için telefon numarası ve ev adresini öğrenmesi konusunda onu destekleyin. Okulda öğrenilenlerin kalıcı olması için evde mutlaka tekrar yapın. Onunla konuşun “Bugün ne yaptın? Öğrendiklerini bana da anlatır mısın? ..
ÖZBAKIM BECERİLERİ
Yeteri kadar yemek yeme ve sağlıklı yiyecekler yeme davranışını kazanmasını sağlayın. Bu Yaşlar bu alışkanlıkları kazanmak için çok önemlidir. Hava koşullarına uygun giyinmesini sağlayın. Sağlımız için dinlenmenin ve uykunun önemini anlamasını sağlayın. Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
CAN
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 54
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 07, 2011, 02:56:15 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 160540
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 17, 2011, 08:37:45 ÖS » |
|
çok teşekürler hocam... ama ilgi alanlarına ne yazabiliriz??? ben bir köy okulundayım ve malesef ilgi köşelerimiz yok:((((( Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | | | | | |