axeleon
Administrator
Uzman Üye
Üye No: 7
|
 |
« : Ağustos 08, 2009, 11:04:21 ÖÖ » |
|
Sevgili okuyucular, 08.08.2009 tarihli Bugun gazetesinde yayınlanan habere göre Eylül Ayında 15 Bin öğretmen alımı yapılacak. " Bu ay sonunda 10 bin sözleşmeli öğretmen alacak olan Milli Eğitim Bakanlığı yaklaşık 5 bin tane de kadrolu öğretmen almayı planlıyor. 10 Ağustos'ta son kez sözleşmeli öğretmen alacak olan Milli Eğitim Bakanlığı toplam 15 bine yakın öğretmen alacak fakat ihtiyaç doğrultusunda bu sayının artabileceği söyleniyor. Bakanlıkça alınacak öğretmenlerin atamaları eylül ayında yapılacak." MALİYE İLE PAZARLIK SÜRÜYOR 32 ilde zorunlu eğitim kapsamında bakanlığın ihtiyacı doğrultusunda alınacak olan öğretmenlerin bir kısmı anaokulu öğretmeni kadrosundan olacak. Bakanlık, görevlerinin başında bulunan sözleşmeli öğretmenleri kademeli bir şekilde kadroya geçirmek için Maliye Bakanlığı ile görüşüyor. Bakanlık artık, yeni sözleşmeli öğretmenlerin istihdamı yerine kadrolu öğretmenlerin alımına ağırlık verecek. "BUGÜN" -------------15 Ağustos 2009 ------------- 15 Ağustos oldu , halen atamalarla ilgili bir açıklama yapılmadı...Edubilim olarak, bu sırada, geçmiş atamalardaki minumum puanları sizler için araştırdık , biraraya getirdik ...İnşallah tercihlerinizde yardımcı olur sizlere... 5 KASIM 2008 SÖZLEŞMELİ ATAMASI SONUCU BAZI OKULLARIN PUANLARI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ2009 ŞUBAT SINIF ÖĞRETMENLİĞİ OKULLARIN PUANLARI2008 AĞUSTOS KADROLU ATAMA SONUCU OLUŞAN İL MİNİMUM PUANLAR SINIF ÖĞRETMENLİĞİ BTürkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 15, 2009, 03:08:19 ÖS Gönderen: KILIC »
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2009, 11:14:30 ÖÖ » |
|
Haberi görür görmez eklemek istedim arkadaşlar, Bir kaç uyarıyıda yapmayı gerek gördüm.
bu haberin doğruluğu bilinmiyor sadece gazetede yayınlanmış bir haber. gerçekten sayı çok kötü yıllarca bu işlerin içinde biri olarak bu sayının doğrulunun MEB tarafından onaylamayacağına edubilim yönetimi olarak da inanmıyoruz. nedenlerini sorarsanız; her yıl böyle bir haber çıkıyor doğru kontenjanlar açıklanmadan ve bu sayı nedense hiç bir zaman tutmadı.
Geçen yıl ve önceki yıllara bakabilirsiniz haklı olduğumuzu burdan da görebilirsiniz. Bir örnek verecek olursak 2008 Ağustos ayında 18bin küsür olan öğretmen alımının Maliye bakanlığı ile görüşülmesinden sonra Sayın Bakan Hüseyin ÇELİK bu sayıyı 24Bin küsürlere çıkarmıştı.
İnşallah bu haber de doğru değildir ve siz atama bekleyen öğretmen adaylarına daha güzel rakamlar verebilmek bizlere nasip olur.
Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
Tam Üye
Üye No: 58
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2009, 11:44:54 ÖÖ » |
|
ne kadar komik bir açıklama olmuş yaw:D ihtiyaç olursa bu sayı artacakmış sanki ihtiyaç yokmuş gibi yazılmış bir haber ve hiç inandırıcı değil . Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
|
axeleon
Administrator
Uzman Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 09, 2009, 11:05:46 ÖÖ » |
|
kesin olmayan bilgilere göre çarşamba günü sıralamalar ve kontenjanlar belli olacakmış arkadaşlar duyrulur.... Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 12, 2009, 01:37:02 ÖÖ Gönderen: axeleon »
|
|
|
|
Yeni Üye
Üye No: 10089
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 10, 2009, 10:49:43 ÖÖ » |
|
sıralamalar ve kontenjanları bekliyoruz büyük bir merakla sabah erken kalkıp pc yi açtım ama hala birşey yok beklemekten sıkıldım artık, arkadaşlar yorum yazsada biraz muhabbet ederdik puanlar kontenjanlar hakkında görüşleri, branşları vs... Eminim ki herkes de benim gibi beklemekten sıkılmışlardır. Açıklansın artık şu kontenjanlar ve sıralamalar!!!! Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi - www.edubilim.com |
|
|
|
|
|
|
| |
| | | |